Hayatınızda kaç oyun bitirdiniz?

Her platformdan olabilir arkadaşlar, PC, PS, Xbox, Nintendo, fark etmez.

Ben PS1'den toy story 2, Spider-Man 1 ve Spider-Man 2 oyunlarını bitirdim. Fazla bilgisayar oyunu oynamadım. İlk bilgisayarımı 2010'da aldım. Bu süreçten itibaren GTA IV, GTA V, GTA San Andreas ve Crysis 2 bitirdim. Başka da oyun bitirmedim. Yani 7 oyun bitirdim arkadaşlar. Geçenlerde 14 oyunluk Steam hesabımı kardeşime hediye etmiştim (gta IV ve GTA V mevcut, 5 farklı flat out var (20 TL idi hepsi), 2 Mafia 2 (düz ve gelişmiş grafikli), Cyberpunk 2077 gibi oyunlar var) ama kardeşimden geri aldım. Kardeşimde zaten 120 civarında oyun var. Cyberpunk 2077'yi tekrar oynuyorum, bitireceğim. Mafia 2'yi de bitireceğim. Böylece bir süreliğine 9 oyun olmuş olacak. Oyun oynamayı bırakmıştım ama o kadar boş vaktim var ki, seçenekler arasına geri dahil ettim. Zaten pek oyun oynayan biri de değildim.

Siz kaç oyun bitirdiniz? Online oyun sürenizi katmayın lütfen. Hikayeli veya bitirilebilir oyunlar. 100 oyunu geçen oyun canavarları var mı?
20-25 arası.
 
GTA 5 (kendim aldım)
Hitman 2016 (epic Games verdi)

PC'yi yeni aldım. Ondan az. Yoksa yakında yeni oyunlar da alacağım.
 
Şu an aklıma gelenler.

Crysis serisi, GTA San Andreas, GTA 5, Assassin's Creed 3, Assassin's Creed 4, Max Payne serisi, Half-Life, Far Cry serisi, Mafia serisi, NFS Underground, NFS Most Wanted, Tomb Raider, Sniper Ghost Warrior 2, 3, Watch Dogs, RDR 2, ve en önemlisi Midtown Madness 2.
 
İlk oynadığım/bitirdiğim Half-Life'dan, birkaç gün önce hikayesini bitirdiğim Dead Cells'e kadar uzun bir maraton. Kaç tane bilmiyorum maalesef.
 
GTA 4 deme be. GTA 4'ü babam almıştı. 2015'te galiba. Ben tabii o zamanlar sistem konusunda bilgili değildim. Sonra sistem bozuldu. Tamir ettirdik ve ben internetten GTA 4 indirdim. Torrent yani. Son görevlere yakınken sistem yandı. 2 sene sistem kullanmadım. Sadece tablet kullandım. Ve teknoloji konusunda gelmiştim. 2020'nin son 4 ayında hem telefon hem PC aldım. Ama hala Nalet olası GTA 4'ü bitiremedim.
 
CoD 1-8 (3 hariç),
Gta vc, sa, eflc, 5,
Assassin's creed 2'den odyssey'e kadar,
Far cry 5 ve primal,
Rdr2, max payne 3, mafia 2-3, half life 1 - 2 - episode one-two, left4dead.

Net aklıma gelen 32 oyun var, belki hatırlayamadığım 3-5 tane daha vardır.
 
200'ü geçtiğine kalıbımı basarım. Önceden tam bir oyun manyağıydım ve bir oyunu bitirmeden başka oyuna geçmeme takıntım vardı. :)
 
Prince of Persia: The Sands of Time
GTA 3
GTA: Vice City
GTA: San Andreas
CoD
CoD 2
CoD 4: Modern Warfare
Max Payne
Max Payne: The Fall of Max Payne
Mafia
Papers Please

128 VRAM bilgisayar ile bu kadar oluyor. 2-3 aya falan bitdi galiba bunlar. "Bu bilgisayar Google'ı zar-zor açıyor, ne oyunu?" diyordum, yanılmışım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı