Sigara içmediğim halde benden istemişlerdi. Sigaramın olmadığını söyledim diye bana bıçak çekmişlerdi ama o zamanlar 12 yaşında olduğum için sonrasında gülüp gitmişlerdi. İkinci hikaye bu.
"Deli boyacı"nın bizi kovalaması, ciddi ciddi adam okul çıkış saatinde kuyumcunun önünde bekliyordu, kılık değiştirmek için peruk takıyor falan . Biz çaktırmadan geçtik yanından ama bir baktık adam peşimizden geliyor. Zaten 3 kişi kollarımızı omuzlarımıza atıp gidiyorduk. Hayatımda o kadar hızlı koştuğumu hatırlamıyorum. En yakın bizim ev vardı, bizim evin apartmanına saklandık. Sonra ben eve çıkıp babama söyledim babam da onları evine bırakmıştı. Ne hikaye be .
Sigara içmediğim halde benden istemişlerdi. Sigaramın olmadığını söyledim diye bana bıçak çekmişlerdi ama o zamanlar 12 yaşında olduğum için sonrasında gülüp gitmişlerdi. İkinci hikaye bu.
Birini öldürdükten sonra arkamda iz bırakmamak için delilleri yok ederken, okula gitmek üzere evden çıkarken 3-4 köpeğin aniden üzerime koşmaya başlaması.
Birini öldürdükten sonra arkamda iz bırakmamak için delilleri yok ederken, okula gitmek üzere evden çıkarken 3-4 köpeğin aniden üzerime koşmaya başlaması.