Hayatınızda yaşadığınız en adrenalinli 2 şey

İlkokulda bir öğretmenim vardı.Bayağı sinirliydi.Ondan dolayı her ne ödev verse dediğini yapardım.Bir gün proje ödevi vermişti.Fazladan bir şey eklemiştim hocanın dediği dışı.Okula ağlayarak gidiyordum , çok da korkmuştum çünkü ciddi anlamda cezalar veriyordu ve vuruyordu.Daha önceden hiç bağırmamıştı bile bana bir daha da yaşamak istemiyordum.Sonra gösterdim "Aferin!" dedi.Ama bunu söylerken bile o korku aklıma geldi.

Yokuş yukarı bisikletle çıkarken köpek sürüsüne denk gelmek ve 100-150 metre kadar son hız yokuş çıkarken köpeklerin paçamdan tutmaya çalışması.

Ne gündü...

Küçükken rüyada pencerenin en sonundaydım, düşmek üzereydim. 32 katlı binadan düştüm ama yere çakılmadan rüya bitti. O zamanlar küçüktüm ve rüya bitince yatakta kabus görmüş gibi uyanırdım.

Muhtelemen birincisi Erfelek'te (içinden dere geçen vadi gibi bir yer) orda 10 metre yüksekten az kalsın kaygan ıslak bir zemine düşerken babamın tutmasıydı
İkincisi ise Ankara'daki bir lunaparkta bir alete binmiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı