Yaş 24 civarı olması lazım, senede 2007 idi. Bizim bir arkadaş aynı sitede birini silahla vurdu ve yaraladı. Girdi içeri çıktı vs. Vurduğu elemanla hasımlar yani. Saat gecenin bir vakti başka bir arkadaşın arabada oturmuş bira içiyoruz. Sitenin parkındayız. Ben arkadayım, sürücü koltuğunda arkadaş, yolcu koltuğunda da bu bizim adamı vuran arkadaş var. İlerden bir araba geldi park etti ve bunun önceden vurduğu eleman indi araçtan. Apartmanın kapısına varana kadar bize doğru yürümesi lazım ve yürümeye başladı, elinide arkaya attı. Bizim öndeki silahını çıkardı, mermiyi namluya sürdü dizinin üstünde tutuyor (adamı vurduktan sonra sürekli tetikte ve silah taşıyor) direksiyondaki arkadaşa "silah çekerse uzunları yak" falan dedi "ben direkt içerden ateş edicem."
İşte tüm bunlar olurken benim düşüncelerim; "iyice eğilip sol taraftaki kapıyı açarsam yandan iki arabanın arkasından eğilerek geçer, çimenlerden kayarak yan yola inerim, ordan da site dışına doğru yardırırım" dı
Evet tam olarak böyleydi ve net olarak hatırlıyorum o anı. Alkollü olduğum için korkmadım paniklemedim. Tamamen soğukkanlı bir şekilde düşündüm bunları.
Neyseki korkulan olmadı. Herif apartman kapısının oraya doğru yaklaşınca araca baktı dik dik bir süre. Sonra döndü apartmana girdi. Aradan yıllar geçti neyseki olay devam etmedi.
Aksiyon olarak aslında bu sayılmaz, kanımızın deli olduğu zamanlar çok daha aksiyonlu olaylar yaşadım, gerek trafikte arabayla atraksiyon olsun, gerek kavgalar, partiler, o malum "üçlü" hani rock 'n roll'la biten vs. ama bu olay en net aklımda kalan. Çünkü çatışma çıksa vurulsam ölsem, tam anlamı ile ..k yoluna gitti olacaktım