BuzzardTR
Centipat
Daha fazla
Windows kullanan herkesin sahip olması gereken programlar
Bu programlar benim için olmazsa olmaz, Windows iyi bir işletim sistemi ancak bazı eksikleri ve kötü yanları var bu programlar ile bu eksikleri kapatacağız başlayalım.
Bu programlar benim için olmazsa olmaz, Windows iyi bir işletim sistemi ancak bazı eksikleri ve kötü yanları var bu programlar ile bu eksikleri kapatacağız başlayalım.
- quick picture Viewer
Quick picture Viewer Windows'taki en iyi fotoğraf görüntüleyicisi olabilir. Hızlı bir şekilde fotoğrafları düzenlemenize izin veriyor, uygulama açılışı çok hızlı PSD dahil 20'den fazla formatı destekliyor ve eklenti sayfası sayesinde daha farklı özellikler ekleyebiliyorsunuz.
- Eartrumpet
Eartrumpet pencereler izin sesini tek tek ayarlamanızı sağlayan güzel bir uygulama.
- ShareX
ShareX Windows için en iyi ekran görüntüsü alma araçlarından birisi. Ekran görüntüsünü alır almaz düzenlemenize olanak sağlıyor.
- local send
Local send AirDrop'un Windows versiyonu. Aslında her türlü cihazda çalışıyor Linux, Mac, iOS, Windows, Android ne cihazınız varsa aynı ağa bağlı olduğu sürece tek tıkla dosya aktarımı yapabiliyorsunuz.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: