Hayatınızın gidişatından memnun musunuz?

Şahsen benim için bazen her şeye harika giderken bazen kötü gidiyor.
Psikolojik sorunlar, gelecek kaygısı, ülke sorunları, olmayan arkadaşlarım ile bek mutlu olamıyorum ama devlet bana bu şekilde devam et diyor
Birkaç hafta önce her şeyi düzelmiştim. Sonra biri geldi her şeyi mahvetti ve çekip gitti.
Bende de aynısı oldu

Hayatımın ilk 26 yılını saymazsak son 7 yıldır genel olarak memnunum, ara ara canımı sıkan şeyler olsa da günlük yaşamın gerekleri olarak göreceğim ayrıntılardan ibaretler. İyi bir eğitimim var, yüksek kazançlı bir işim var, farklı kültürlerden çok iyi ve eski arkadaşlarım var. Çevre bakımından daha mutlu olacağımı düşündüğüm bir ülkeye de taşınma aşamasındayım.

Ben memnun değilim desem büyük küfür olur herhalde. :D

Son düzenleme:
Hayatımın ilk 26 yılını saymazsak son 7 yıldır genel olarak memnunum, ara ara canımı sıkan şeyler olsa da günlük yaşamın gerekleri olarak göreceğim ayrıntılardan ibaretler. İyi bir eğitimim var, yüksek kazançlı bir işim var, farklı kültürlerden çok iyi ve eski arkadaşlarım var. Çevre bakımından daha mutlu olacağımı düşündüğüm bir ülkeye de taşınma aşamasındayım, evi bile aldım.

Ben memnun değilim desem büyük küfür olur herhalde. :D
Evcil hayvanınız var mı?

Hocam meslek kazanamama korkusu. Dışarıda karton falan topladığımı düşünmek. Düşünmem bile beni ürkütüyor. Yurt dışına gitme hayali fakat maddi durumumuz olmadığı için gidemediğimi düşünmem. İşte bunlar bana tokat gibi geliyor.

Dostum sen sıkma kendini. Bakılırsa daha şimdiden yaz tatillerinde kafe benzeri yerlerde çalışıp günlük 30 TL civarı kazanabilirsin. Ben öyle yapıyordum ve akşam 8 gibi çıkıyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı