Hayatta hiç şansın olmaması

depresiff3959

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hiç şansım yok, ne bir kız arkadaşım oldu ne de hoşlaştığım ne de adamakıllı bir arkadaş. İlkokula gittik zorbalıklar, hocalardan dayak durduk yere, liseye girdik yine zorbalıklar devam etti hem de çok daha beterleri dışlanmalar, alay edilmeler, vurmalar vs. ünüversiteye başladık şehir desen köy aç karnımı zor doyuyorum, aynı yemekler yiyorum canım çok sıkılıyor yapabilecek hiçbir şey yok. Pansiyonda arkadaş yok benimle muhatap olmuyorlar, dershaneye gittim orada da yalnızlık duygusu ağır bastı orada da kimse benimle muhatap olmadı. Arkadaşım olmadı, neden şansım olmuyor arkadaşlar? Aile desen onlarda zorba derdimi anlamıyorlar her işimi karışıyorlar bir şey yapmama karşılar ot gibi yaşamamı mı istiyorlar? Aşırı bunalıyorum.

Herkesin hayatını anlatmışın ülke de böyle olmayan mı var daha yolun başındasınız değişir.

Herkesin hayatını anlatmışın ülke de böyle olmayan mı var daha yolun başındasınız değişir.

Hocam nerede ya herkes alıyor manitasını arkadaşını gülüp eğleniyorlar hiç çevremde bir tane bile depresyonda olan birini görmedim hayat millete güzel.

Hocam nerede ya herkes alıyor manitasını arkadaşını gülüp eğleniyorlar hiç çevremde bir tane bile depresyonda olan birini görmedim hayat millete güzel.

Hocam nereden biliyorsunuz böyle olduğunu, belki onlar sizi çok elit veya sevgiliniz var sandıkları için veya rahatsız etmemek takılmıyorlardır tek perdeden bakmayın bu durumlara.

Hocam bazen ilk adımı sizin atmanız gerekir. Eğer sen çabalamazsan hiçbir şey değişmez. Her zaman ilk adımı karşıdan beklememek gerekir. Yaşadığın yeri bilmiyorum ancak gidip bir kütüphaneye orada insanlar le tanışabilirsin. Ya da bir bara falan gidebilirsin.

Ben neler gördüm aşırı güzel olup sevgilisi olmayan kızlar veya aşırı yakışıklı olup tek takılan erkekler çoktur böyle sanarlar.

Katılıyorum ilk adımı attıktan sonra çok şey değişiyor.

Nasıl düşünürsen öyle olursun. Umutsuz olursan umutsuz duruma düşersin kendine inancın bu yolda sana yardım edecektir. Arkadaşınmı yok random bir yere git yalnız olan birinin yanına git sohbet başlat. Emin ol ki yalnız başına oturan bir kişi arkadaşa hayır demez.

Ünüversite değil hocam üniversite.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…