Hayatta hiçbir hedefim yok

Hocam OKB hastası olabilirim. Hem de iki yıldır. Okulda karın ağrısı çekiyorum. Derslerde stres yapıyorum. Acaba okuldaki rehberlik hocası benim için vakit ayırır mı?
Evet ayırır. Görüşmeni öneririm okb bendede var ufakta olsa etki eder.

Evet ayırır. Görüşmeni öneririm OKB bende de var ufakta olsa etki eder.

Ne demeliyim ki? Hocam okulda çok stres yapıyorum. Derslerde stres yapıyorum. Notlarım düşük ve sürekli dikkat dağınıklığım oluyor mu demeliyim? Yoksa bunları derken aynı zamanda OKB hastası olduğumu düşünüyorum. Ailemle de pek anlaşamıyoruz. Sizinle biraz konuşmak istedim. Sınıftaki arkadaşlarımla da pek alışamadım gibi şeyler mi? Aileme şikayet eder diye korkuyorum.

Önce çok ayrıntı vermeden konuş. Ailene dememesi lazım normal şartlarda ama bazıları bildiriyor fikrim yok. Ve evet dediklerin gibi konuşabilirsin.

Sosyal hayatında spora başlayabilirsin sevdiğin oyunları oyna dolaş gez. Hayatın garantisi yok yapabildigini yap dünyanın sonu değil.

Hocam OKB hastası olabilirim. Hem de iki yıldır. Okulda karın ağrısı çekiyorum. Derslerde stres yapıyorum. Acaba okuldaki rehberlik hocası benim için vakit ayırır mı?

Git istersen belki ayırır vakit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…