Hayatta hiçbir hedefim yok

Evet ayırır. Görüşmeni öneririm OKB bende de var ufakta olsa etki eder.

Ne demeliyim ki? Hocam okulda çok stres yapıyorum. Derslerde stres yapıyorum. Notlarım düşük ve sürekli dikkat dağınıklığım oluyor mu demeliyim? Yoksa bunları derken aynı zamanda OKB hastası olduğumu düşünüyorum. Ailemle de pek anlaşamıyoruz. Sizinle biraz konuşmak istedim. Sınıftaki arkadaşlarımla da pek alışamadım gibi şeyler mi? Aileme şikayet eder diye korkuyorum.

Ne demeliyim ki? Hocam okulda çok stres yapıyorum. Derslerde stres yapıyorum. Notlarım düşük ve sürekli dikkat dağınıklığım oluyor mu demeliyim? Yoksa bunları derken aynı zamanda OKB hastası olduğumu düşünüyorum. Ailemle de pek anlaşamıyoruz. Sizinle biraz konuşmak istedim. Sınıftaki arkadaşlarımla da pek alışamadım gibi şeyler mi? Aileme şikayet eder diye korkuyorum.
Önce çok ayrıntı vermeden konuş. Ailene dememesi lazım normal şartlarda ama bazıları bildiriyor fikrim yok. Ve evet dediklerin gibi konuşabilirsin.

Sosyal hayatında spora başlayabilirsin sevdiğin oyunları oyna dolaş gez. Hayatın garantisi yok yapabildigini yap dünyanın sonu değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı