Hayatta kalma oyununa neler eklenmeli?

Sağlık ve açlık barı, yabani hayvanlar, ada, koşma, hayvanları öldürebilme, crafting sistemi, değişen hava durumları, balta vb eşyalar, bir şeyler fırlatıp alabilme.
 
Oyun içerisinde virüs bulunmuyor. Ben bunu Game maker Studio 1.4.99 lisanslı sürüm ile geliştirdim. Zaten ücretsiz bir sürüm. Yaptığım araştırmada bu sorunun oyunun imzalı olmamasından kaynaklı olduğunu öğrendim. Yani oyunun imzası bulunmadığı için yazılım beni tanımıyor ve virüs uyarısı veriyor. Tabii güvenmekte zorluk çekiyorsanız ya sandbox kullanacaksınız ya da bu sorun çözülene kadar şimdilik kurmayabilirsiniz.

Virüs uyarısı veriyor, hatta virüs olduğunu da gösteriyor. Zaten yaptığım araştırmalarda da bunun sebebinin imza olduğu çıkıyor. Yazılım beni tanımadığı için böyle bir durum oluşuyor. Örneğin Steam oyunlarında özel bir imza var, bundan dolayı virüs uyarısı vermez. Benimki bağımsız olduğu için bu şekilde.

Oyun hayatta kalma üzerine. Minecraft'ın 2D hali gibi düşünebilirsin fakat Terraria gibi değil, daha çok üstten bakış açısı ile oynanıyor.

Hocam Google virüslü dedim inanmadım windwos Defender kırmızı oldu.
 
hocam google virüslü dedim inanmadım windwos defender kırmızı oldu
Bende de şöyle bir durum oluyor. Derleme sonrasında Windows Defender uyarmıyor. Dosyayı yükledikten sonra indirince virüs uyarısı veriyor. İlginç bir durum. Bu sorun umarız sonraki sürümlerde çözülecek.
 
İp ya da halat eklenebilir. Craft edilemeyen, yerden toplanan bir item olarak.

Örnek olarak The Forest'dan örnek alabilirsiniz. Tabi oyun craft üzerineyse.
 
Siz istediniz biz ekledik. 5. güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme ile birlikte sağlık ve enerji sistemi eklendi.
 
Garip hasar veren büyü itemleri ekleyebilirsin mesella özel bir büyü taşıyla bir sopayı birleştiriceksin ve onunla saldırdığınız canlının kafasına yıldırım düşecek ama bu taşı bayağı zor bulunur yapmanız gerekecek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı