BayGörkem Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 Yer İstanbul 2 Temmuz 2021 #11 phwoonix dedi: Abi ben zaten namaz kılıyorum şükür ediyorum. Ama gerçekten bıktım intihar dinimde çok günah olmasaydı ve ailem üzülmeseydi bir dakika düşünmezdim. Genişletmek için tıkla... Ben o anlamda demedim.
phwoonix dedi: Abi ben zaten namaz kılıyorum şükür ediyorum. Ama gerçekten bıktım intihar dinimde çok günah olmasaydı ve ailem üzülmeseydi bir dakika düşünmezdim. Genişletmek için tıkla... Ben o anlamda demedim.
phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 2 Temmuz 2021 #12 BayGörkem dedi: 1999 yılında sadece 100 bin dolar sermaye ile gerçekleşti. Genişletmek için tıkla... Kumbaramda 100 TL var.
BayGörkem dedi: 1999 yılında sadece 100 bin dolar sermaye ile gerçekleşti. Genişletmek için tıkla... Kumbaramda 100 TL var.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 2 Temmuz 2021 #13 Bu boş hayat hikayelerine bakmayı kes ve kendine bak. Sınırlarının ne olduğunu gör ilk önce ve sınırlarına ulaş. Yoksa bocalar durursun.
Bu boş hayat hikayelerine bakmayı kes ve kendine bak. Sınırlarının ne olduğunu gör ilk önce ve sınırlarına ulaş. Yoksa bocalar durursun.
BayGörkem Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 Yer İstanbul 2 Temmuz 2021 #14 phwoonix dedi: 1999 yılında sadece 100 bin dolar sermaye ile gerçekleşti. Kumbaramda 100 TL var. Genişletmek için tıkla... Kardeşim hayat hikayesini okursan onun ne kadar zor bir yaşamdan geçtiğini anlarsın.
phwoonix dedi: 1999 yılında sadece 100 bin dolar sermaye ile gerçekleşti. Kumbaramda 100 TL var. Genişletmek için tıkla... Kardeşim hayat hikayesini okursan onun ne kadar zor bir yaşamdan geçtiğini anlarsın.
Cosecx Picopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 765 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #15 D phwoonix dedi: Hayatta yetenekli olduğum hiçbir konu yok. Bir baltaya sap olamıyorum. Arkadaşım yok. Yakışıklı değilim ki bir kızla sevgili olayım. Ben bu hayattan bıktım. Ailem borçlu. Genişletmek için tıkla... Ders çalış, insanları boş ver. Benim gibi kafayı yiyebilirsin, test kitapları en iyi arkadaşım.
D phwoonix dedi: Hayatta yetenekli olduğum hiçbir konu yok. Bir baltaya sap olamıyorum. Arkadaşım yok. Yakışıklı değilim ki bir kızla sevgili olayım. Ben bu hayattan bıktım. Ailem borçlu. Genişletmek için tıkla... Ders çalış, insanları boş ver. Benim gibi kafayı yiyebilirsin, test kitapları en iyi arkadaşım.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 2 Temmuz 2021 #16 Kardeş anime izle, oyun oyna. Çok iyi gelir. Ben de senin gibiyim. Bunları yapıyorum ve memnunum hayattan.
Kardeş anime izle, oyun oyna. Çok iyi gelir. Ben de senin gibiyim. Bunları yapıyorum ve memnunum hayattan.
phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 2 Temmuz 2021 #17 Cosecx dedi: Ders çalış, insanları boş ver. Benim gibi kafayı yiyebilirsin, test kitapları en iyi arkadaşım. Genişletmek için tıkla... Derslerim iyi zaten.
Cosecx dedi: Ders çalış, insanları boş ver. Benim gibi kafayı yiyebilirsin, test kitapları en iyi arkadaşım. Genişletmek için tıkla... Derslerim iyi zaten.
BayGörkem Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 Yer İstanbul 2 Temmuz 2021 #18 Megaton dedi: Bu boş hayat hikayelerine bakmayı kes ve kendine bak. Sınırlarını ne onu gör ilk önce sınırlarına ulaş. Yoksa bocalar durursun. Genişletmek için tıkla... Bence boş değil insana motivasyon veriyor o başardıysa bende başarabilirim diyorsun.
Megaton dedi: Bu boş hayat hikayelerine bakmayı kes ve kendine bak. Sınırlarını ne onu gör ilk önce sınırlarına ulaş. Yoksa bocalar durursun. Genişletmek için tıkla... Bence boş değil insana motivasyon veriyor o başardıysa bende başarabilirim diyorsun.
Cosecx Picopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 765 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #19 phwoonix dedi: Derslerim iyi zaten. Genişletmek için tıkla... Dersleriniz iyi olsa bu konuları açmazsınız. En iyisi olmaya çalışın.
phwoonix dedi: Derslerim iyi zaten. Genişletmek için tıkla... Dersleriniz iyi olsa bu konuları açmazsınız. En iyisi olmaya çalışın.
phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 2 Temmuz 2021 #20 350070 dedi: Kardeş anime izle, oyun oyna. Çok iyi gelir. Ben de senin gibiyim. Bunları yapıyorum ve memnunum hayattan. Genişletmek için tıkla... Yapıyorum zaten. Ama bunlar aklıma gelince zevk alamıyorum.
350070 dedi: Kardeş anime izle, oyun oyna. Çok iyi gelir. Ben de senin gibiyim. Bunları yapıyorum ve memnunum hayattan. Genişletmek için tıkla... Yapıyorum zaten. Ama bunlar aklıma gelince zevk alamıyorum.