Hayattaki adaletsizlik

Biraz ağır olacak ama o zaman bakmayın hocam? para kazanmak çok kolay oldu internette "soytarı" diye çıkmaya bayılıyorlar. Sizde yapabilirsiniz size kimse yapmayın demiyor.
Adamlar da bu amaç uğruna benliklerini satıyor ve bu onların bileceği iş.

aynen biraz konuları öğrenip sonrasında ing geliştirdikten sonra kitaplarını alıp okuyup birde google scholardan makale lere bakınca iş bitiyor

Yazılımcılar internet değil üniversiteye ağırlık verirse 5-10 bin dolar kazanabiliyor. İnternete ağırlık verirse milyar dolarları görme ihtimali var.
İnterneti kullanmayanlar genelde kapitalist sistem şöyle kötü böyle kötü diye ağlıyor. Para kazanmak isteyen insanlara hitap etmeli, TikTok'çular ne yapıyor? Çocuklara hitap ediyor.

Amazon dev bir şirket çünkü insanlara iyi hizmet sunuyor, insanları mutlu ediyor. Sonuna kadar hak ediyor bu büyüklüğü.

TÜRKİYE'de yaşıyoruz En basitinden sana bir örnek vereyim eğer sen şuan Amerika veyahut daha yüksek düzeyde bir ülkede yaşasaydın bu sorunu kesinlikle çekmeyecektin zaten başarılı birisin. Yani belki orda da derdin benden daha fazla kazanıyorlar diye ama para konusunda hiç sıkıntı çekmezdin bunu bil. Aslında bu bir nevi insanlarımızın da sıkıntısı benim şahsi görüşüm bu videoları çekenler değilde izleyenler garip. Neyse konuyu çokta saptırmaya gerek yok ama sen bu konuda dert yanıyorsun (çoğu insan gibi) eğer ileride başarılarını devam ettirir isen yabancıyı ülkeye gitmen muhtemel bir durum ama kolayda değil bunu unutma. Emin ol kamera karşısında faydasız bilgiler veren veya palyaço gibi hareketler yapmaktan okuyup daha faydalı bir insan olmayı tercih ederim. Başarılarının devamını dilerim.

Bu tiktok ve ins çekenler en zeki insanlar. Kolay yoldan para kazanıyorlar. Bazı insanlar kendi zekasını kullanarak para kazanıyor bazı insanlar ise başkasının aptallığını.

İfadeler: doz
Biraz ağır olacak ama o zaman bakmayın hocam? Para kazanmak çok kolay oldu internette "soytarı" diye çıkmaya bayılıyorlar. Sizde yapabilirsiniz size kimse yapmayın demiyor.

Yine diyorum herhalde amacım para değil sen deli gibi zil takıp oynayıp ünlü olabilirsin bu beni ilgilendirmez. Ama çok boş paralar kazanılıyor ben emek vererek kaygı yaşarken onlar sefadını sürüyor.
Heralde ben tam anlatamadım.Olay kolay para kazanma yolu değil.İsteyen minning yağar isteyen internetle uğraşır.Bunlarda emek var.Ama tiktokta kalite yok.Kişilikler benlikler göz ardı ediliyor.Bu çok saçma.Konunun amacı bu çok saçma miktarda paralar kazanılıyor.Günde max 10 dakikanı ayırıp aylık 100bin tl kazanıyorlar.

Çok iyi bir doktor olup tik tokçularla kanka ol. Hasta olan tiktokçular anestezi etkisinde iken onlara boş kağıt imzalat gerisi sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…