Biliyorum. Sadece böyle bir şey mümkün mü onu merak ediyorum. Genetik olarak hastalıkların birinde olup da diğerine geçme ihtimali gibi bir şey mümkün mü tıpta?
Biliyorum. Sadece böyle bir şey mümkün mü onu merak ediyorum. Genetik olarak hastalıkların birinde olup da diğerine geçme ihtimali gibi bir şey mümkün mü tıpta?
Kapılabilir, kondom bile tam anlamıyla koruyucu değildir. Korunsanız bile yine de karşı taraftan size veya sizden karşı tarafa bir hastalık geçme riski var.
Ayrıca bazı hastalıklar aileden de geçebiliyor bunu da unutmamak lazım.
Çok aklınıza takılan bir durum varsa çeşitli testlerinizi hastaneye giderek yaptırabilirsiniz.
Kapılabilir, kondom bile tam anlamıyla koruyucu değildir. Korunsanız bile yine de karşı taraftan size veya sizden karşı tarafa bir hastalık geçme riski var.
Ayrıca bazı hastalıklar aileden de geçebiliyor bunu da unutmamak lazım.
Çok aklınıza takılan bir durum varsa çeşitli testlerinizi hastaneye giderek yaptırabilirsiniz.
Hileli cevap verir gibi net açıklayamamışsınız bir türlü anlamadım bende merak ettim. İki tane bakir insan birisi kız birisi erkek olacak şekilde ilişkiye girerlerse hastalık bulaşır mı?
Aileden gelen bir hastalık karşıdakine geçebiliyor ise kişi kendisinde hiç yan etki görmüyor mu?