aristo yan çar Femtopat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #1 Merhaba. İki tarafında hayatındaki ilk ilişkide (korunmasız) hastalık kapma riski var mıdır? Varsa neler ve tahmini kapma ihtimali nedir?
Merhaba. İki tarafında hayatındaki ilk ilişkide (korunmasız) hastalık kapma riski var mıdır? Varsa neler ve tahmini kapma ihtimali nedir?
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 21 Ocak 2024 #21 Nobilium dedi: Hocam meraktan soruyorum kendi eşimiz dahi olsa sürekli kondom mu kullanmamiz gerekiyor bu hastaliktan korunmak için? Genişletmek için tıkla... Yazdıklarımı tekrar okuyun anlarsınız. Artı 0 Eksi
Nobilium dedi: Hocam meraktan soruyorum kendi eşimiz dahi olsa sürekli kondom mu kullanmamiz gerekiyor bu hastaliktan korunmak için? Genişletmek için tıkla... Yazdıklarımı tekrar okuyun anlarsınız.
Nobilium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.669 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #22 GerginGörünüşlüAdam dedi: Yazdıklarımı tekrar okuyun anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Evlenmeden önce zaten belli basli testlerin yapilmasi gerek diye biliyorum. Partnerde hiv aids cinsel hastaliklar yoksa korunmadan da yapilir o zaman Artı 0 Eksi
GerginGörünüşlüAdam dedi: Yazdıklarımı tekrar okuyun anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Evlenmeden önce zaten belli basli testlerin yapilmasi gerek diye biliyorum. Partnerde hiv aids cinsel hastaliklar yoksa korunmadan da yapilir o zaman
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 21 Ocak 2024 #23 Nobilium dedi: Evlenmeden önce zaten belli basli testlerin yapilmasi gerek diye biliyorum. Partnerde hiv aids cinsel hastaliklar yoksa korunmadan da yapilir o zaman Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Nobilium dedi: Evlenmeden önce zaten belli basli testlerin yapilmasi gerek diye biliyorum. Partnerde hiv aids cinsel hastaliklar yoksa korunmadan da yapilir o zaman Genişletmek için tıkla... Evet.