Hayattaki olaylara karşı çok takıntılıyım

Hocam şöyle düşünün, eğer bir virüs bilgisayarında olsaydı şu ana kadar yapması gereken şeyi yapardı. 2 aydır hiç bir şey olmadığına göre?
Öyle olmuyor işte o işler. Ukalalık olsun diye söylemiyorum, mantık geçerli değil bu tarz şeylerde

PC'ye sık sık virüs girmez girse bile çok fazla şey yapamaz önerim Kaspersky ve Malwarebytes kullanmanız Kaspersky bazen siliyor virüsleri taramasız.
Aynen hocam antivirüs kullanmak sizi biraz da olsa rahatlatabilir.

Aslında direkt OKB diye teşhis koyduk ama bu da doğru değil, ne olursa olsun bir uzman size teşhis koyup yardımcı olmalı.
Hocam şimdiye kadar çok böyle olay geçirdim dediğim gibi Youtube' ya bir video atmıştım arkaya da telifli müzik koymuştum attıktan 10 15 dakika sonra hemen sildim ama o gün o 10 15 dakikada olsa ceza gelir mi para cezası vs. diye strese girmiştim.

Öyle olmuyor işte o işler. Ukalalık olsun diye söylemiyorum, mantık geçerli değil bu tarz şeylerde
Haklısınız hocam. O yüzden diyorum bir doktora gitmeli diye.

Öyle olmuyor ki YouTube'da telif geldiği zaman para içeriğin sahibine gidiyor davalık vs olmuyorsunuz boşuna korkmuşsunuz.

Hayatta olacak ve olabilecek her şeye neyse ne takıntısı ile devam etmeniz gerekiyor. Bırakın gitsin hayat aksın süzülsün geçsin. Ne olursa olsun it is what it is moduyla devam edin fight club tarzı filmler size yardımcı olabilir.

Her olay gibi bu olayı da unutur muyum ? Şuana kadar en uzun bu olay sürdü 2 aydır şüpheleniyordum az ama son 2 haftadır aşırı düşünüyorum aklımdan gitmiyor geçer mi sizce?

Her olay gibi bu olayı da unutur muyum ? Şuana kadar en uzun bu olay sürdü 2 aydır şüpheleniyordum az ama son 2 haftadır aşırı düşünüyorum aklımdan gitmiyor geçer mi sizce?
Kardeşim, onu unutursun başka şeye takarsın. Bunun desteğe gitmekten başka çözümü yok maalesef.

Kardeşim, onu unutursun başka şeye takarsın. Bunun desteğe gitmekten başka çözümü yok maalesef.
Aynen öyle hocam. Diğerleri gibi bunu da unutacaksınız ama eğer psikolojik destek almazsanız ileride başka bir şeye de takacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…