Merhaba. Dümdüz ifade etmek istiyorum. Uzun süredir keyif almıyorum hayattan. Yaşım 17 bu arada. 2023 Mart ve haziran arasında hayattan gerçekten zevk aldığımı hatırlıyorum, güzel keyif aldığım aktivitelerim, arkadaşlarım vardı. Antidepresan da kullanıyordum, anksiyetem olduğu için. Kendimi ara ara geçmişime bakarak değerlendirmeyi severim. Çünkü geçmişi yad etmek güzel gelir. Antidepresanı Ekim ayında bıraktım, gerek duymuyordum artık. Artık o keyif aldığım aktiviteleri yapmak istemiyorum, keyif aldığım arkadaşlarım da hayatımda değiller. Bu 4-5 aydır sadece çalışıyorum, para kazanıyorum ve tek amacım para oldu. Para kazanmaktan başka hiçbir şey mutlu etmiyor diye düşünüyorum. Bir anda büyümüş gibi hissediyorum. Şimdi hiç arkadaşım yok ve olsun diye de uğraşmıyorum. Zaten arkadaşlarım benden hep yaşça büyük insanlar olurdu, yaşıtlarım çok aptal geliyor. Eskiden flörtleştiklerim vardı, şimdi kimseye bile yazmak istemiyorum. Bu arada açıktan okuyorum okulumu. Benim gibi olanlarınız var mı çok merak ediyorum. Ne önerirsiniz, özellikle benden büyüklerim cevaplarsa gerçekten mutlu olurum.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.