Hayattan aldığım zevk zamanla çok azaldı

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Dümdüz ifade etmek istiyorum. Uzun süredir keyif almıyorum hayattan. Yaşım 17 bu arada. 2023 Mart ve haziran arasında hayattan gerçekten zevk aldığımı hatırlıyorum, güzel keyif aldığım aktivitelerim, arkadaşlarım vardı. Antidepresan da kullanıyordum, anksiyetem olduğu için. Kendimi ara ara geçmişime bakarak değerlendirmeyi severim. Çünkü geçmişi yad etmek güzel gelir. Antidepresanı Ekim ayında bıraktım, gerek duymuyordum artık. Artık o keyif aldığım aktiviteleri yapmak istemiyorum, keyif aldığım arkadaşlarım da hayatımda değiller. Bu 4-5 aydır sadece çalışıyorum, para kazanıyorum ve tek amacım para oldu. Para kazanmaktan başka hiçbir şey mutlu etmiyor diye düşünüyorum. Bir anda büyümüş gibi hissediyorum. Şimdi hiç arkadaşım yok ve olsun diye de uğraşmıyorum. Zaten arkadaşlarım benden hep yaşça büyük insanlar olurdu, yaşıtlarım çok aptal geliyor. Eskiden flörtleştiklerim vardı, şimdi kimseye bile yazmak istemiyorum. Bu arada açıktan okuyorum okulumu. Benim gibi olanlarınız var mı çok merak ediyorum. Ne önerirsiniz, özellikle benden büyüklerim cevaplarsa gerçekten mutlu olurum.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Kanka aynı şeyi yaşıyoruz, böyle arada sırada üzüldüğümde falan aklımdan kötü şeyler geçse anlarım fakat her gün benimde aklımdan kötü şeyler geçiyor. İnsanlar arkadaşlarla takıl, oyun oyna dışarıda gez falan diyorlarda benim işime yaramıyor. Ama senin için önereyim oyun oynamayı falan dene. Birde üzgün müzik dinlemeyi bırakmanı öneririm, ben bırakamadım dahada kötü yapıyor beni.

Dostum daha dur 27 yaş krizi var, üstelik bizim gibi ergenlik dönemini doların 2TL olduğu bir Türkiye'de yaşadıktan sonra arkana dönüp geçmiş 10 yılın ile şimdiki haline bakınca hayat kalitendeki düşüşü kavramakta zorlanıyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı