Son zamanlarda özellikle YKS sınavı sonrası artık kafayı yemek üzereyim. Asker olmamı isteyen dedem ve babam var. Ancak göz kusurumdan dolayı olmam mümkün değil. Ayrıca hava subayı dışında bir tercihte bulunmadım diger harp okullarını kazanabilecek olmama rağmen. MSÜ açıklandı ve ben kazanamadım. Tek sorun sanki kazanamamış olmam gibi bir durum oldu. Başladılar yok onun çoçuğu şöyle böyle. Dedim ki gözümden dolayı zaten kazansamda gidemeyecektim. Adamlar hâlâ sınavda kalmış, "E ben sana denizcilikte yaz dedim." dediler. İçime attım. YKS açıklandı. İstediğim puanı alamadım fakat istesem başka iyi bölümlerede gidebilirdim ama gitmedim. Yine aynı şey. Bu sefer de beni küçük gördüler. Kısaca akılsız yerine koydular. Anladınız siz. Milletin yanında küçük düşürmeler vs. 2 güne kadar evin en kıymet gören kişisiyken bir anda 0'ı gördüm. Sonra terslikler başladı hayatımda. Kulaklığım bozuldu. Garantiye yollayacakken düzeldi. Sonra tekrar bozuldu. Dedim tamam bu kesin bozuk. Sonra yine düzeldi orada bir daha kafayı yedim. Çünkü kulaklığı yollasam bir şeyi yok deyip geri yollayacaklar çünkü sorunu ortadan kalkiyor anlamsizca. Daha sonrasinda tatil mevzusu açıldı. Bende ehliyet alacaktım. Seneye gideriz dediler. Bende bir an önce yazılacaktım. Daha sonra karar değiştirdiler benim şalterler burada da attı çünkü haberim olmadan yapılmıştı. Neyse bunu da içime attım ama sabrım kalmadı. Oteli beğendik falan. Babam sağ olsun gitmiş yanlış otele rezervasyon yaptırmış. Bunu söyleyince herkesin içinde anneme "senin akılsız oğlun bana burayı dedi" dedi. Artık patlayacaktım. Daha sonra ehliyet için gidecektim haber verdim. Para kalmadı dedi. Dedim nasıl yani diye. Olabilir sıkışmış olabilir diyeceksiniz ki bende öyle dedim. 2 gün sonra ise birine borç para verdi ben orada patladım artık. Kendime yakışmayan şeyler söyledim. Bu olayın ertesi günü ise 10 gündür gelmeyen kitaplarım sonunda ulaştı ve eksik geldi parasını ödememe rağmen. Artık kafayı yemek üzereyim ne yapacağım bilmiyorum. Tam derse oturayım diyorum yine uyduruktan bir mevzudan sinirleniyorum. Sinir hastası olduğuma artık kanaat getirdim. Sadece içimi dökmek istedim boşuna da forumu gereksiz kullanmış gibi oldum ama aklıma yapacak başka bir şey gelmedi. Herkesten özür diliyorum. Tavsiyeleriniz varsa çok ihtiyacım var.