Hayattan çok mutsuzum

MakMex

Centipat
Daha fazla  
Bu hayatta beni mutlu eden bir şey yok. Yani hiçbir şeyden mutlu olamiyorum. Oyunlar beni mutlu etmiyor ancak sırf zaman gecsin diye her gün PC basina 10 saatimi gomuyorum. Arkadas grubum yok en son 6 yıldır arkadas oldugum bir arkadas grubum vardi ancak bir tanesini arkadasindan vurdum ve artik konusmuyoruz. Yasadigim yeri begenmiyorum insanlar bile cok itici geliyor ve yasitlarim bana benim kadar olgun gelmiyor ornegin ben felsefe, siir, tarih gibi alanlari cok severim ve arastirim ancak cevremde bu tarzda biri yok. Hepsi dusuk seviye mizah yapan ergenlerden ibaret. Benim hedeflerim var asker olmak istiyorum hatta matematik alaninda ozel ders aliyorum ancak yasadigim yeri insanlari evimi ailemi ortamimi sevmedigim icin hiçbir şey icimden gelmiyor bu yuzden hiç eglenmesem bile tum gunumu PC de geciriyorum. Ve bu benim psikolojimi kotu etkilemeye basladi surekli sinirli ve agresifim evden cikmayida hiç sevmiyorum yani kendi istegimle en son 1 yil once evden ciktim onun disinda hiç evden de cikmiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardim edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı şey ben akran zorbalığı olarak nitelendiriyorum etrafımızdaki çoğu insan popüler kültürde yaşıyorlar futbol kızlar flörtleşme falan mesela ben kızlarla iyi geçindiğim için çok dışlanan bir çocuktum ve mecburen artık kaldıramadığım için erkek tarafının saygısını kazanmaya çalıştım futbola başladım saçımı kestirdim artık daha keko vari de miyimde anlayın siz işte hayat bazen acımasız oluyor *14 yaşındayım*

Bizim buradan yapabileceğimiz en fazla tavsiye vermek, öğüt vermek. Ama eğer senin gibi düşünen insanlar arıyorsan redditte ki subredditlere bakabilirsin. Orada bol bol din,felsefe muhabbetleri döndürüyorlar. Ayrıca 10 saat oyun oynuyorum demişsin. O 10 saati kitap okuyarak, film izleyerek geçirmen(kaliteli olanlarından bahsediyorum) daha mantıklı. Bu şekilde hayat geçmez. Ya batarsın ya da ayağa kalkıp devam edersin.

Bizim buradan yapabileceğimiz en fazla tavsiye vermek, öğüt vermek. Ama eğer senin gibi düşünen insanlar arıyorsan redditte ki subredditlere bakabilirsin. Orada bol bol din,felsefe muhabbetleri döndürüyorlar. Ayrıca 10 saat oyun oynuyorum demişsin. O 10 saati kitap okuyarak, film izleyerek geçirmen(kaliteli olanlarından bahsediyorum) daha mantıklı. Bu şekilde hayat geçmez. Ya batarsın ya da ayağa kalkıp devam edersin.
Kullancı Adım da da yazdığı gibi. Hayat ondan çok şey beklemediğin sürece seni tatmin eder. Dilekler hayatı mahveder.

Bu hayatta beni mutlu eden bir şey yok. Yani hiçbir şeyden mutlu olamiyorum. Oyunlar beni mutlu etmiyor ancak sırf zaman gecsin diye her gün PC basina 10 saatimi gomuyorum. Arkadas grubum yok en son 6 yıldır arkadas oldugum bir arkadas grubum vardi ancak bir tanesini arkadasindan vurdum ve artik konusmuyoruz. Yasadigim yeri begenmiyorum insanlar bile cok itici geliyor ve yasitlarim bana benim kadar olgun gelmiyor ornegin ben felsefe, siir, tarih gibi alanlari cok severim ve arastirim ancak cevremde bu tarzda biri yok. Hepsi dusuk seviye mizah yapan ergenlerden ibaret. Benim hedeflerim var asker olmak istiyorum hatta matematik alaninda ozel ders aliyorum ancak yasadigim yeri insanlari evimi ailemi ortamimi sevmedigim icin hiçbir şey icimden gelmiyor bu yuzden hiç eglenmesem bile tum gunumu PC de geciriyorum. Ve bu benim psikolojimi kotu etkilemeye basladi surekli sinirli ve agresifim evden cikmayida hiç sevmiyorum yani kendi istegimle en son 1 yil once evden ciktim onun disinda hiç evden de cikmiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardim edin.

Bütçen varsa al bir tane bisiklet, tak kulaklığını çık dışarı bisiklet sür 10 saat PC başında oyun oynayacağına

Bütçen varsa al bir tane bisiklet, tak kulaklığını çık dışarı bisiklet sür 10 saat PC başında oyun oynayacağına
Hem kafan da dağılır.

Çocuk buraya derdine derman bulmak amacıyla yazıyor siz ona "Ergenliktendir" yazın diye değil böyle yorum yapacaksanız yapmayın.
Seni anlıyorum bulunduğun yaş grubu içerisinde ki insanla senin gibi kendini geliştirme odaklı olmaktan ziyade anın tadını çıkarmayı seviyorlar.
Bana kalırsa ikisini de yapmak gerekiyor çünkü ne sen şu an bulunduğun yaşlarına geri gelebileceksin ne de onlar bu yaşlarını kendilerine bir şeyler katmaya çalışarak geçirmiş olacaklar.
Anladığım kadarıyla dert yandığın konu bilgisayar başında çok vakit öldürmen eğer gerçekten de 10 saat aralıksız başından kalkmadan oturuyorsan bu psikolojik boyutunun yanında fiziksel olarak da ciddi zarar veriyor.Günde 2 saat yürüyüş yapmanı tavsiye ederim.İlgi duyduğun alanlarla alakalı araştırma yapacağın zamanda da bilgisayardan değil kütüphaneye giderek orada ki kitaplardan yararlan böylece sosyalleşme imkanı bulabilirsin.
Haftanı da planlayarak geçir mesela 5 gün ilgi alanlarına diğer 2 gün gezmeye vakit ayır.Yaz ayındayız hava da güzel görmediğin yerlere giderek keyifli vakitler geçirebilirsin.^^
İyi günler >~<

15 yaşındaki birisi nasıl ergenliği bitirmiş olabiliyor? Ergenlik dediğin şey 18 bazen de 20 yaşına kadar devam eder. Daha ergenliğin başlarındasın. Dediğim gibi gayet normal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı