MakMex
Centipat
Daha fazla
Bu hayatta beni mutlu eden bir şey yok. Yani hiçbir şeyden mutlu olamiyorum. Oyunlar beni mutlu etmiyor ancak sırf zaman gecsin diye her gün PC basina 10 saatimi gomuyorum. Arkadas grubum yok en son 6 yıldır arkadas oldugum bir arkadas grubum vardi ancak bir tanesini arkadasindan vurdum ve artik konusmuyoruz. Yasadigim yeri begenmiyorum insanlar bile cok itici geliyor ve yasitlarim bana benim kadar olgun gelmiyor ornegin ben felsefe, siir, tarih gibi alanlari cok severim ve arastirim ancak cevremde bu tarzda biri yok. Hepsi dusuk seviye mizah yapan ergenlerden ibaret. Benim hedeflerim var asker olmak istiyorum hatta matematik alaninda ozel ders aliyorum ancak yasadigim yeri insanlari evimi ailemi ortamimi sevmedigim icin hiçbir şey icimden gelmiyor bu yuzden hiç eglenmesem bile tum gunumu PC de geciriyorum. Ve bu benim psikolojimi kotu etkilemeye basladi surekli sinirli ve agresifim evden cikmayida hiç sevmiyorum yani kendi istegimle en son 1 yil once evden ciktim onun disinda hiç evden de cikmiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardim edin.
Son düzenleyen: Moderatör: