Hayattan soğudum

Thanatossx

Hectopat
15 tatil bittiğinden beri hiçbir şey yapamıyorum. Ders çalışırdım çalışamıyorum çünkü hiç istemiyorum, oyun oynamıyorum, dışarı çıkmıyorum, sadece YouTube'da falan dolanıyorum ve genellikle uyuyorum. Gene 19.30 gibi uyumuşum az önce kalktım neden böyle oldu onu da bilmiyorum geçerli bir sebepte göremiyorum. Zaten uyumayı sevmeyen biriyim ama hep bir uyku hali vs. canım zaten çok sıkılıyor. Neyse, ne yapabilirim?

Ben de böyleydim üstüne bir de bu sıkıntıyı abur cubur fast food larla geçiştiriyordum. Bu yüzden 1. sınıf obez olmuştum. Yaklaşık 5 ay önce spora başladım ve kilo verdim, şekillendim böyle olunca can sıkıntım da bir nebze azalmaya başladı. Şuana gelirsek ben de çok sıkılıyorum spor salonuna ve okula gitmek dışında bir aktivitem yok ama şunu diyebilirim ki git-gel duş al ve salonda geçirdiğin süreyle 4-5 saatini alıyor. Hem sağlıklı vs. zaman da geçiyor. Belki eğlenirsin de. Başka bir şey benim de aklıma gelmiyor. Bulursan söyle

Spora gidiyorum onu da ektim bugün

Bu da zengin derdi heralde. Birisi spora gider, sıkılırım der. Birisi fast-food abur cubur yer, sıkılırım der. Ben ikisini de yapamıyorum.

Bu da zengin derdi heralde. Birisi spora gider, sıkılırım der. Birisi fast-food abur cubur yer, sıkılırım der. Ben ikisini de yapamıyorum.
Kanka bir kişi hayatında sadece spora gidip sıkılamaz mı? Ayrıca eskiden bunları yiyordum ve spora gidiyorum ama emin ol sadece spora gitmek zenginlik göstergesi değil. Bunu tek başına yapmak sıkıcı olan hayatını heyecanlandırmıyor veya mutlu etmiyor. Fast-food ve abur cubur da öyle. Bunları yemek vücut ve yaşam kalitesi için olumsuz. Spor uzun sürede doğru program, beslenme, uyku vs. de bir şeyleri değiştirebilir ama sadece hayatında bunlar olunca sıkılıyor insan.

Hocam ben sıkıntıdan sanal makineye FreeDOS kurmuştum. Bu tür garip fikirler üretin kendinizce.

Çok düşünmek, aşırı karamsarlık ve stres insanı içten içe kemirir. Sağlam kalkarsınız sabah, gün boyu olumsuz düşünceden kendinizi daraltırsınız ve akşama hasta yatarsınız. Vücudunu bu duruma şartlanır ve alışır. Dünya toz pembe değil, fakat elinizden geleni yapın siz illa geri dönüşü olur size.

Bunlar depresyon belirtileridir sizi üzen sıkan bir şey oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…