Thanatossx
Hectopat
Sınav var bu sene, onun dışında türkiye zaten durumlar belli. yaz gelse güzelleşicekte herşey.Bunlar deprasyon belirtileridir sizi üzen sıkan bir şey oldu mu
Sınav var bu sene, onun dışında türkiye zaten durumlar belli. yaz gelse güzelleşicekte herşey.Bunlar deprasyon belirtileridir sizi üzen sıkan bir şey oldu mu
Aynen öyle denemediğim linux kalmadı.Hocam ben sıkıntıdan sanal makineye FreeDOS kurmuştum. Bu tür garip fikirler üretin kendinizce.
Bu da zengin derdi herhalde. Birisi spora gider, sıkılırım der. Birisi Fast-food abur cubur yer, sıkılırım der. Ben ikisini de yapamıyorum.
Spora gitmek lüks bir şey değil. spor bazen çok yorucu oluyor. bende doğal olarak ara sıra yorulabiliyorum, size ne benim gidip gitmememden?Bu da zengin derdi heralde. Birisi spora gider, sıkılırım der. Birisi fast-food abur cubur yer, sıkılırım der. Ben ikisini de yapamıyorum.
Asosyal Necmi sen misin?Bu da zengin derdi heralde. Birisi spora gider, sıkılırım der. Birisi fast-food abur cubur yer, sıkılırım der. Ben ikisini de yapamıyorum.
Bana göre zengin.Spora gitmek lüks bir şey değil. spor bazen çok yorucu oluyor. bende doğal olarak ara sıra yorulabiliyorum, size ne benim gidip gitmememden?
Kanka bir kişi hayatında sadece spora gidip sıkılamaz mı? Ayrıca eskiden bunları yiyordum ve spora gidiyorum ama emin ol sadece spora gitmek zenginlik göstergesi değil. Bunu tek başına yapmak sıkıcı olan hayatını heyecanlandırmıyor veya mutlu etmiyor. Fast-food ve abur cubur da öyle. Bunları yemek vücut ve yaşam kalitesi için olumsuz. Spor uzun sürede doğru program, beslenme, uyku vs. de bir şeyleri değiştirebilir ama sadece hayatında bunlar olunca sıkılıyor insan.
Sanane yorumumdan?Bize ne bundan?
Kanka sana göresi bana göresi mi var? Şimdi bunu mu tartışacağız gerçekten? Hayatında yaptığın tek şey spor olunca gene sıkılabilirsin. Spor yapıp asla sıkılamazsın diye bir şey yok.Bana göre zengin.
Bana kıyasla zenginlik belirtisi. Bu ikisini ben yapsam sıkılmazdım. Ayrıca bu ikisini yapabilecek olsam başka şeyler de yapabilirdim heralde.
Sanane yorumumdan?
Oraya giden başka yerlere de gidebilir diyorum. Spora gidecek kadar imkanı olmayanlar da var, onlar n'apsın?Kanka sana göresi bana göresi mi var? Şimdi bunu mu tartışacağız gerçekten? Hayatında yaptığın tek şey spor olunca gene sıkılabilirsin. Spor yapıp asla sıkılamazsın diye bir şey yok.
Nostalji yaparken okudum sormak istedim. Hala devam ediyor musunuz?Spora gidiyorum onu da ektim bugün![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.