Hayattan soğudum

Bu da zengin derdi heralde. Birisi spora gider, sıkılırım der. Birisi fast-food abur cubur yer, sıkılırım der. Ben ikisini de yapamıyorum.
Spora gitmek lüks bir şey değil. spor bazen çok yorucu oluyor. bende doğal olarak ara sıra yorulabiliyorum, size ne benim gidip gitmememden?

Spora gitmek lüks bir şey değil. spor bazen çok yorucu oluyor. bende doğal olarak ara sıra yorulabiliyorum, size ne benim gidip gitmememden?
Bana göre zengin.

Bana kıyasla zenginlik belirtisi. Bu ikisini ben yapsam sıkılmazdım. Ayrıca bu ikisini yapabilecek olsam başka şeyler de yapabilirdim heralde.
Sanane yorumumdan?

Son düzenleme:
Bana göre zengin.

Bana kıyasla zenginlik belirtisi. Bu ikisini ben yapsam sıkılmazdım. Ayrıca bu ikisini yapabilecek olsam başka şeyler de yapabilirdim heralde.

Sanane yorumumdan?
Kanka sana göresi bana göresi mi var? Şimdi bunu mu tartışacağız gerçekten? Hayatında yaptığın tek şey spor olunca gene sıkılabilirsin. Spor yapıp asla sıkılamazsın diye bir şey yok.

Kanka sana göresi bana göresi mi var? Şimdi bunu mu tartışacağız gerçekten? Hayatında yaptığın tek şey spor olunca gene sıkılabilirsin. Spor yapıp asla sıkılamazsın diye bir şey yok.
Oraya giden başka yerlere de gidebilir diyorum. Spora gidecek kadar imkanı olmayanlar da var, onlar n'apsın?

Mesela @89666

kendinize bir amaç belirlemeli ve bu doğrultuda hareket etmelisiniz diğer türlü içinde bulunduğun bu durum hayatın boyunca devam edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…