Hayattan zevk alamıyorum

Cinsel ilişki lazım. Hayatın gerçeği. Tüm sorunları çözüyor.
Hocam inan hiç hoşnut olmadığım bir şey hayatın gerçeği tabi ki ama düşünmeyi bile sevmem yani ne diyim

Ya ben aslında hocam cozum aramıyorum mutluyum böyle yanliz olmaktan falan ama insan arada açtığı sevdigi sarkınında keyif vermesini istiyor çok sevdiğim bir şarkıyı açıyorum neden dinledim diyorum çok saçma geliyor şarkı bi anda ama biliyorum seviyorum sevdiğim şey neden bana keyif vermez ki diyorum sonuç yok bilmiyorum psikiyatriye 2 Seans ablam için oda giderim ilaç verirse bırakır giderim zaten.

Bu durum mantıken normal; depresyonda olduğunuz için şu anda hiçbir şey ilginizi çekmiyor olabilir.

Bu durumda, ilginizi çekebileceğini düşündüğünüz şeylere yönelmeyi deneyin. Başladıktan sonra zamanla bir iyileşme gözlemlemeniz muhtemel olacaktır.

Bu arada, depresyonda olduğunuzdan tam olarak emin olmadığımı belirtmek isterim. Ancak, mevcut durumunuz, depresyonun yaygın belirtilerini taşıyor.

Bence temel sorun hayatının her bir anında nasıl hissedeceğini oturduğun yerden tahmin etmeye çalışmanda. Denemeye çalıştığında ne demek istediğimi anlarsın.

Herkes böyle şeyleri yaşadı senin farkındalığın yüksek aradaki fark bu. Zamanla geçiyor.

Arkadaşlar bu konuyu açtığım Durumum Kötüydü Ancak Herkese Tesekkur ederim Bendeki Sorun Bir İnsanmış. Onu Çok Düşünmemmiş Onunla Yollarımı Ayırdım Ve Son Zamanlarda Hiç Bu Kadar Mutlu Olduğumu Hatırlamıyorum Sadece Size Söylemek İstedim. Tekrardan Hepinize Teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…