Hayırlı Olsun! XenForo'ya geçtik!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kafam karisti birden. :eek: Degisik olmus, nur gibi parliyor sanki.. :D Zaten tam bitmemis hali, uzerinde biraz daha ugrasildimi sikinti kalmaz. Ama alisabilir miyim? Bilmiyorum... :redface:

Beyler önceki forumda avatar çözünürlükleri azdı. Bu forumda Daha yüksek çözünürlükte desteklediği ve herkesinde önceki forumdan kalma küçük çözünürlükteki resimler buraya aktarılınca şu an resimler kötü gözüküyor. Tek yapmanız gereken bilgisayarınızda önceki foruma resmi atmadan önceki orijinal halini bulup bu forumda uygulamak. Düzenleyin şu resimleri artık! :D Herkesi bulanık görüyorum.

Bu arada ben gayet beğendim ama tabi ki alışmak zaman alacak. İlk başta Son_goku'yu tanımadım, profil resmi değişmiş. :)

Bu arada önceki forumda profil sayfamı çok güzel düzenlemiştim yahu, tabi bana göre... :) Önceki foruma göre çok daha hızlı olduğunu fark ettim.

Garip geldi ama hoşuma da gitti :) Yeni bildirim sistemi de güzel olmuş. Konudayken biri konuya yeni mesaj gönderdiğinde uyarması da güzel olmuş. Keşfedilecek daha çok özelliği vardır. Üzerinde de çalışılırsa daha sonra güzel bir şey ortaya çıkar. Beğendim ben.

Beyler önceki forumda avatar çözünürlükleri azdı. Bu forumda Daha yüksek çözünürlükte desteklediği ve herkesinde önceki forumdan kalma küçük çözünürlükteki resimler buraya aktarılınca şu an resimler kötü gözüküyor. Tek yapmanız gereken bilgisayarınızda önceki foruma resmi atmadan önceki orijinal halini bulup bu forumda uygulamak. Düzenleyin şu resimleri artık! :D Herkesi bulanık görüyorum.

Bu arada ben gayet beğendim ama tabi ki alışmak zaman alacak. İlk başta Son_goku'yu tanımadım, profil resmi değişmiş. :)

Bu arada önceki forumda profil sayfamı çok güzel düzenlemiştim yahu, tabi bana göre... :) Önceki foruma göre çok daha hızlı olduğunu fark ettim.
Aynen, Sherlock daha net gözüküyor.

Senin ki hala bulanık ama düzelt şunu... :D

Fark ettiniz mi beyler? Daha şimdi yukarıda forum yazıyordu, şu andan itibaren sosyal yazıyor. Sanırım Recep Baltaş kurcalıyor. :)

Çerçeveler biraz daha kalın olsa daha iyi olurmuş. Onun dışında çok güzel olmuş. Elinize sağlık. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00