Hayırlı Olsun! XenForo'ya geçtik!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle yeniden merhabalar. Sonunda bir bilgisayara geçebildim, ve de incelemeye başladım. Google'da Technopat olarak aratınca daha önce indekslenmiş olan F;orum linki çıkıyor. Yenilemenizde fayda var. Blog kısmı hala İngilizce...

Moderatör arkadaşlarım; ben konuların başlığını değiştirmeyi beceremedim. Nasıl değiştiriliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle yeniden merhabalar. Sonunda bir bilgisayara geçebildim, ve de incelemeye başladım. Google'da Technopat olarak aratınca daha önce indekslenmiş olan F;orum linki çıkıyor. Yenilemenizde fayda var. Blog kısmı hala İngilizce...

Forum'a tıklasan da artık Technopat Sosyal'e geliyorsun :)

Moderatör arkadaşlarım; ben konuların başlığını değiştirmeyi beeremedim. Nasıl değiştiriliyor?

Konu başlığının sağında düzenle var.

Forum'a tıklasan da artık Technopat Sosyal'e geliyorsun :)

Konu başlığının sağında düzenle var.

Merhabalar, öncelikle mesajınız için çok teşekkürler. Benim bahsetmeye çalıştığım şey Forum yazması Technopat'ın Google sonuçlarının altında. Belki zamanla Sosyal yer alır daha fazla tıklanmaya başlayınca isim olarak...

Merhabalar, öncelikle mesajınız için çok teşekkürler. Benim bahsetmeye çalıştığım şey Forum yazması Technopat'ın Google sonuçlarının altında. Belki zamanla Sosyal yer alır daha fazla tıklanmaya başlayınca isim olarak...

O konuda yapılabilecek şey zaten yapılmış. Google da zamanla düzeltir. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı