Hayırlı Olsun! XenForo'ya geçtik!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim, sorun çözülmüş. Diğer hesabım ile bu hesabımı birleştirebilir misiniz?

Hocam biz de sizler kadar yeniyiz panele, yönetici arayüzünde üyelik birleştirme bulamadım. Dilerseniz diğer hesabı silelim, dilerseniz Recep Baltaş'a ileteyim o birleştirir ilerleyen saatlerde.

Silebilirsiniz hocam, mahsuru yok, sorun çözüldü, teşekkür ederim. Alıntı yapamadım, eksik bir şey mi yapıyorum?

Forumun hafif sürümü de olabilir mesela.

Yalnız bu bildirim, kısacası sayfanın sağ üst kısmı muhteşem olmuş. Mesela ben şu an tamamen alıştım.

Renk konusunda benim isteğim ya arkaplanda Dark Sea Green (#8FBC8F), bağlantılarda Teal (#008080), ya da Steel Blue (#4682B4) renklerinin kullanılması. Umarım bu isteğim gerçekleşir...

BlueGene, forumda hesabını aktif etmek amacıyla açtığın Vegeta adlı üyeliğini sildim. BlueGene hesabın artık aktif.

Arkadaşlar Recep Baltaş ile sesli görüşme yaptım, olacak veya olabilme ihtimali olan şeyler:

-Renk tonları değişebilir.
-Konulardaki beyaz arka plan rengi değişebilir.
-Yeni smileyler eklenebilir.

Silebilirsiniz hocam, mahsuru yok, sorun çözüldü, teşekkür ederim. Alıntı yapamadım, eksik bir şey mi yapıyorum?

Alıntı butonuna basıp mesaj yazılan panelin altından alıntıları yerleştir diyeceksiniz ve gelen pencereden mavi kutucuk içinde yazı bulunan butona tıklayacaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı