Haylou GT1 XR alınır mı?

277015

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, TWS kulaklık almayı düşünüyorum ama daha önce aldığım kulaklık nedeniyle seçim yaparken bilen kişiler de doğrularsa iyi olur diye düşündüm ya da başka bir öneride bulunurlarsa.

Kulaklığın aradığım özelliklerle çok uyuştuğunu düşünüyorum.

Kullanım süresi 5-6 saat olması sebebi bilgisayarda da kullanacak olmam. Onun dışında bilgisayarda kullanmayacak olsam bile kutusunun 30 saatlik bir kullanım sunması bunun ile sürekli şarja takmam gerekmeyeceğini düşünüyorum.

Aptx desteği ile ses oldukça az gecikme ile geliyor ama aptx desteklenince aptx HD de destekleniyor mu bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Seste kopmalar şu an kullandığım kulaklıkta telefonun önüne elimi koysam bile seste kesilmeler başlıyor bu telefon mu yoksa kulaklık mı kaynaklı bilmiyorum bilgisayarda da deneme şansım şu an yok. Yani bu kulaklıkta da kesilmeler olur mu?

Dokunmatik özelliği.

Eski kulaklığım:

Ekran görüntüsü_2022-05-01_15-13-15.png

Linke gitmeye çalıştığımda gidemiyordum.

Konuda bahsettiğim kulaklık:

Tavsiye ederim. Uzun bir süre kullandım. Gerek bassları olsun gerekse şarj süresi benim için gayet iyiydi. Kulaklıklar ister tek ister isen de çift olarak kullananılabiliyor. Kutusunun kapağı biraz dandik her an elinde kalacak gibi bir hissiyatı var ancak bahsettiğim gibi bassları ve şarjı iyi olan bir kulaklıktır. Aptx özelliği bulunan bir telefonun var ise ses kalitesi bir tık daha iyi olur çünkü kulaklığın aptx özelliği var sanırım. Snapdragon üretimi bir işlemciye sahipti.

Alınır. Arkadaşım GT1 kullanıyor memnun ben de görüşme performansı için Haylou T19 almasam bunu alacaktım. Zamanında araştırmıştım F/P bakımından iyi bir kulaklık.

Uygun fiyatlı ortalamam i kulaklık, aynı seviyede kulaklıklar da kullandım, fazla Bi performans bekleme, birazcık bass hissettirir, o kdr, sarsıntı çok olursa kulağından da düşebilir

Haylout T15 kullaıyorum. Memnunum. Haylou ürünleri genelde iyi iyi seçim olur. Diğerleri de sizi üzmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı