theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 14 Ağustos 2022 #1 350 TL'ye alınır mı? Müzik nadir dinlerim bazen oyun oynarım ama genel olarak çoğunlukla video dizi film izlerim.
350 TL'ye alınır mı? Müzik nadir dinlerim bazen oyun oynarım ama genel olarak çoğunlukla video dizi film izlerim.
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 14 Ağustos 2022 #2 Alınabilir duruyor, Qualcomm ses çipi kullandığından ötürü.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #3 Bass seviyorsan birazcık üzer çünkü silikon uçları yok. Silikon uç olmaması bass kaybı yaşatıyor. Bunun dışında fiyatına göre performansı güzel.
Bass seviyorsan birazcık üzer çünkü silikon uçları yok. Silikon uç olmaması bass kaybı yaşatıyor. Bunun dışında fiyatına göre performansı güzel.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 14 Ağustos 2022 #4 189454 dedi: Alınabilir duruyor, Qualcomm ses çipi kullandığından ötürü. Genişletmek için tıkla... Realme buds q2 almak istemiştim aslında ama birkaç kötü yorum vardı sanırsam Arkadaşlar bunu önerdi. Hangisi iyidir sence? BerkayZ87 dedi: Bass seviyorsan birazcık üzer çünkü silikon uçları yok. Silikon uç olmaması bass kaybı yaşatıyor. Bunun dışında fiyatına göre performansı güzel. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi müzik dinlemem çok dinlersem de hafif müzikler bassla falan işim olmaz. Alınır diyorsunuz o zaman değil mi?
189454 dedi: Alınabilir duruyor, Qualcomm ses çipi kullandığından ötürü. Genişletmek için tıkla... Realme buds q2 almak istemiştim aslında ama birkaç kötü yorum vardı sanırsam Arkadaşlar bunu önerdi. Hangisi iyidir sence? BerkayZ87 dedi: Bass seviyorsan birazcık üzer çünkü silikon uçları yok. Silikon uç olmaması bass kaybı yaşatıyor. Bunun dışında fiyatına göre performansı güzel. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi müzik dinlemem çok dinlersem de hafif müzikler bassla falan işim olmaz. Alınır diyorsunuz o zaman değil mi?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #5 theumtkyd dedi: Realme buds q2 almak istemiştim aslında ama birkaç kötü yorum vardı sanırsam Arkadaşlar bunu önerdi. Hangisi iyidir sence? Dediğim gibi müzik dinlemem çok dinlersem de hafif müzikler bassla falan işim olmaz. Alınır diyorsunuz o zaman değil mi? Genişletmek için tıkla... Alabilirsin evet. Ama bahsettiğin Buds Q2 hakkında pek bilgim yok. Kulaklıkta da kullanmadığım ürünleri önermem pek. Kötü olduğundan değil, kullanıcı deneyimim olmadığından.
theumtkyd dedi: Realme buds q2 almak istemiştim aslında ama birkaç kötü yorum vardı sanırsam Arkadaşlar bunu önerdi. Hangisi iyidir sence? Dediğim gibi müzik dinlemem çok dinlersem de hafif müzikler bassla falan işim olmaz. Alınır diyorsunuz o zaman değil mi? Genişletmek için tıkla... Alabilirsin evet. Ama bahsettiğin Buds Q2 hakkında pek bilgim yok. Kulaklıkta da kullanmadığım ürünleri önermem pek. Kötü olduğundan değil, kullanıcı deneyimim olmadığından.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 14 Ağustos 2022 #6 BerkayZ87 dedi: Alabilirsin evet. Ama bahsettiğin Buds Q2 hakkında pek bilgim yok. Kulaklıkta da kullanmadığım ürünleri önermem pek. Genişletmek için tıkla... Bunu kullandın o zaman değil mi?
BerkayZ87 dedi: Alabilirsin evet. Ama bahsettiğin Buds Q2 hakkında pek bilgim yok. Kulaklıkta da kullanmadığım ürünleri önermem pek. Genişletmek için tıkla... Bunu kullandın o zaman değil mi?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #7 theumtkyd dedi: Bunu kullandın o zaman değil mi? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım vasıtasıyla kullandım evet.
theumtkyd dedi: Bunu kullandın o zaman değil mi? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım vasıtasıyla kullandım evet.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 15 Ağustos 2022 #8 BerkayZ87 dedi: Arkadaşım vasıtasıyla kullandım evet. Genişletmek için tıkla... Peki dokunmatik bölgeleri kullanma şansın oldu mu yerleri kullanışsız gibi geldi bana? BerkayZ87 dedi: Arkadaşım vasıtasıyla kullandım evet. Genişletmek için tıkla... Hocam müsait iseniz yardımcı olur musunuz önemli çünkü ona göre hemen alacağım. BerkayZ87 dedi: Arkadaşım vasıtasıyla kullandım evet. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama desteği yokmuş gsliba. Bu büyük bir sorun değil mi? Ben bu ürünün şarjının kaç olduğunu nasıl göreceğim mesela. Çok saçma. Son düzenleme: 15 Ağustos 2022
BerkayZ87 dedi: Arkadaşım vasıtasıyla kullandım evet. Genişletmek için tıkla... Peki dokunmatik bölgeleri kullanma şansın oldu mu yerleri kullanışsız gibi geldi bana? BerkayZ87 dedi: Arkadaşım vasıtasıyla kullandım evet. Genişletmek için tıkla... Hocam müsait iseniz yardımcı olur musunuz önemli çünkü ona göre hemen alacağım. BerkayZ87 dedi: Arkadaşım vasıtasıyla kullandım evet. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama desteği yokmuş gsliba. Bu büyük bir sorun değil mi? Ben bu ürünün şarjının kaç olduğunu nasıl göreceğim mesela. Çok saçma.