cumali_032
Gigapat
Daha fazla
Peki hocam saat gibi olanları yok mu? Ve bütçemi konuşabilmek için ne kadar yapmalıyım.
Zeblaze Vibe 7 Pro Akıllı Saat Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zeblaze Vibe 7 Pro Akıllı Saat fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Zeblaze Vibe 7 Pro Akıllı Saat özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bu saat var. Bu arada cidden 1.500TL fiyatını görünce şaşırdım. Konuşma ve rehber var bu fiyata çok iyi saat. Saatin mikrofonu bulunmakta konuşabiliyorsunuz. Şarkı da dinleyebiliyorsunuz.
Zeblaze akıllı saat markası hocam. Genellikle Xiaomi ve Haylou markalar gibi fakat ismi pek duyulmamış. Ama şunu söylemeliyim ki saat bu fiyata iyi.Nasıl bir marka ilk defa duydumda.
Zeblaze akıllı saat markası hocam. Genellikle Xiaomi ve Haylou markalar gibi fakat ismi pek duyulmamış. Ama şunu söylemeliyim ki saat bu fiyata iyi.
Zeblaze GTR 3 Akıllı Saat Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu da tercih edebilirsiniz.
Ben size direk inceleme linki atayım. Türkiye'de bunu çeken adam yok, hep yabancılar var. Sadece videoya baksanız bile özelliklerini anlayabiliyorsunuz.Diğeri daha hoş gibi annem diyor ki yorum olmadan almam yorum bulamadım bulabirseniz atarmsıınız.
Bu arada sadece Bluetooth ile görüşme yapılıyor. Yani bunun içine SIM kartını koymuyorsunuz. Bluetooth ile eşleşince saatten konuşabiliyorsunuz bilginize.Diğeri daha hoş gibi annem diyor ki yorum olmadan almam yorum bulamadım bulabirseniz atarmsıınız.
Ben size direk inceleme linki atayım. Türkiye'de bunu çeken adam yok, hep yabancılar var. Sadece videoya baksanız bile özelliklerini anlayabiliyorsunuz.
Bu saatin ekranını açmasanız bile saat gözüküyor. Always-on-display özelliği var. Güzel saat bakabilirsiniz.
Bu arada sadece Bluetooth ile görüşme yapılıyor. Yani bunun içine SIM kartını koymuyorsunuz. Bluetooth ile eşleşince saatten konuşabiliyorsunuz bilginize.
AliExpress'te Zeblade yani üreten kendi firması satıyor, güvenebilirsiniz. 14 güne yakın bir kullanım süresi oluyor.Türkçe oluyor mu saat ve
Buradan alınca daha ucuza geliyor ve saat uzun süre götürürmü 1 gün 2 gün şarjı yani.[2023 Dünya Prömiyeri]Zeblaze Vibe 7 Pro Akıllı Saat 1.43'' AMOLED Ekran Hi-Fi Telefon GörüÅmeleri Askeri Sınıf Dayanıklılık - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
AliExpress'te zeblade yani üreten kendi firması satıyor, güvenebilirsiniz. 14 güne yakın bir kullanım süresi oluyor.
AliExpress'te bayağı bir indirime geliyor. Düşünmeden alın derim çok iyi.
Hocam eğer SİM kartlı model istiyorsanız bütçenizi çok çıkartmanız lazım. Ayrıca telefonu sürekli yanınızda taşımanız şart, bence sıkıntı değil.Ve hocam anneme sorduğum zaman ben sizin dediniğizi dedim ama sıkıntı çıkmasın dedi Bluetooth ile bağlanıyor dedim telefonu sürekli yanında taşıman lazım dedi bu da açıksası biraz sıkıntı değil mi?
Hocam eğer SIM kartlı model istiyorsanız bütçenizi çok çıkartmanız lazım. Ayrıca telefonu sürekli yanınızda taşımanız şart, bence sıkıntı değil.
Bluetooth bağlı olmadan görüşme yapamazsınız. Fakat saati kullanmaya devam edebilirsiniz.
Bir yandan telefonla yanında taşıman daha iyi.