Haylou Solar LS05-1 akıllı saat alınır mı?

Peki hocam saat gibi olanları yok mu? Ve bütçemi konuşabilmek için ne kadar yapmalıyım.

Hocam bu saat var. Bu arada cidden 1.500TL fiyatını görünce şaşırdım. Konuşma ve rehber var bu fiyata çok iyi saat. Saatin mikrofonu bulunmakta konuşabiliyorsunuz. Şarkı da dinleyebiliyorsunuz.

Hocam bu saat var. Bu arada cidden 1.500TL fiyatını görünce şaşırdım. Konuşma ve rehber var bu fiyata çok iyi saat. Saatin mikrofonu bulunmakta konuşabiliyorsunuz. Şarkı da dinleyebiliyorsunuz.

Nasıl bir marka ilk defa duydumda.

Diğeri daha hoş gibi annem diyor ki yorum olmadan almam yorum bulamadım bulabirseniz atarmsıınız.
Ben size direk inceleme linki atayım. Türkiye'de bunu çeken adam yok, hep yabancılar var. Sadece videoya baksanız bile özelliklerini anlayabiliyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu saatin ekranını açmasanız bile saat gözüküyor. Always-On-Display özelliği var. Güzel saat bakabilirsiniz.

Diğeri daha hoş gibi annem diyor ki yorum olmadan almam yorum bulamadım bulabirseniz atarmsıınız.
Bu arada sadece Bluetooth ile görüşme yapılıyor. Yani bunun içine SIM kartını koymuyorsunuz. Bluetooth ile eşleşince saatten konuşabiliyorsunuz bilginize.

Ben size direk inceleme linki atayım. Türkiye'de bunu çeken adam yok, hep yabancılar var. Sadece videoya baksanız bile özelliklerini anlayabiliyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu saatin ekranını açmasanız bile saat gözüküyor. Always-on-display özelliği var. Güzel saat bakabilirsiniz.

Bu arada sadece Bluetooth ile görüşme yapılıyor. Yani bunun içine SIM kartını koymuyorsunuz. Bluetooth ile eşleşince saatten konuşabiliyorsunuz bilginize.

Türkçe oluyor mu saat ve
Buradan alınca daha ucuza geliyor ve saat uzun süre götürürmü 1 gün 2 gün şarjı yani.

Türkçe oluyor mu saat ve
Buradan alınca daha ucuza geliyor ve saat uzun süre götürürmü 1 gün 2 gün şarjı yani.
AliExpress'te Zeblade yani üreten kendi firması satıyor, güvenebilirsiniz. 14 güne yakın bir kullanım süresi oluyor.

AliExpress'te baya bir indirime geliyor. Düşünmeden alın derim çok iyi.

AliExpress'te zeblade yani üreten kendi firması satıyor, güvenebilirsiniz. 14 güne yakın bir kullanım süresi oluyor.

AliExpress'te bayağı bir indirime geliyor. Düşünmeden alın derim çok iyi.

Ve hocam anneme sorduğum zaman ben sizin dediniğizi dedim ama sıkıntı çıkmasın dedi Bluetooth ile bağlanıyor dedim telefonu sürekli yanında taşıman lazım dedi bu da açıksası biraz sıkıntı değil mi?

Ve hocam anneme sorduğum zaman ben sizin dediniğizi dedim ama sıkıntı çıkmasın dedi Bluetooth ile bağlanıyor dedim telefonu sürekli yanında taşıman lazım dedi bu da açıksası biraz sıkıntı değil mi?
Hocam eğer SİM kartlı model istiyorsanız bütçenizi çok çıkartmanız lazım. Ayrıca telefonu sürekli yanınızda taşımanız şart, bence sıkıntı değil.

Bluetooth bağlı olmadan görüşme yapamazsınız. Fakat saati kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bir yandan telefonla yanında taşıman daha iyi.

Hocam eğer SIM kartlı model istiyorsanız bütçenizi çok çıkartmanız lazım. Ayrıca telefonu sürekli yanınızda taşımanız şart, bence sıkıntı değil.

Bluetooth bağlı olmadan görüşme yapamazsınız. Fakat saati kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bir yandan telefonla yanında taşıman daha iyi.

Peki hocam mesaj vb geliyor mu atsa bile gelmiyor mu ve SIM için bir model önerebilir misiniz bu bütçede.

@cumali_032

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı