@cumali_032 hocam merhaba zablance saati almaktan vazgeçtim uzun bir süre düşündükten sonra SIM yok diye SIM olan saatler en ucuz ne kadardır.
2500TL-3500TL.@cumali_032 hocam merhaba zablance saati almaktan vazgeçtim uzun bir süre düşündükten sonra SIM yok diye SIM olan saatler en ucuz ne kadardır.
2500TL-3500TL.
Peki önererimeleriniz nedir sıralar mısınız?
@cumali_032 yanlış yazmışım peki önerileriniz nelerdir?
![]()
TCL Movetime MT42X Akıllı Çocuk Saati
TCL Movetime MT42X Akıllı Çocuk Saati detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam o bütçeye bu var, ama ben şahsen önermem. İlla SIM'li istiyorsanız alınacak model.
Bu bütçede SIM kartlı önereceğim model yok. Zeblaze modeli alınabilir, telefonu almadınız diye saati yine de kullanabilirsiniz.Peki böyle önerebileceğiniz model nedir? Ve zablance alınabilir mi ya illa SIM lazım değil ama telefonu yanıma almasam şarjı biter diye.
Bu bütçede SIM kartlı önereceğim model yok. Zeblaze modeli alınabilir, telefonu almadınız diye saati yine de kullanabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.