PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 23 Şubat 2021 #31 342746 dedi: T15'de kötü değildir fakat diğer özellikler derken ne gibi özellikler? Genişletmek için tıkla... Gecikme süresi (kötü değilmiş fakat T15 bir tık daha iyiymiş), mikrofonu ve kutusunun kapasitesi. Samotne Ciasteczka dedi: Yahu al gitsin, bu bütçede çoğu neredeyse aynı sürücüyü ve çipseti kullanıyor zaten. T15 gelirse inceleme yaparım belki, kafayı üşütüp forumu yine bırakmazsam... Genişletmek için tıkla... Aldım. Gelince mini incelemesini yaparım. Son düzenleme: 23 Şubat 2021
342746 dedi: T15'de kötü değildir fakat diğer özellikler derken ne gibi özellikler? Genişletmek için tıkla... Gecikme süresi (kötü değilmiş fakat T15 bir tık daha iyiymiş), mikrofonu ve kutusunun kapasitesi. Samotne Ciasteczka dedi: Yahu al gitsin, bu bütçede çoğu neredeyse aynı sürücüyü ve çipseti kullanıyor zaten. T15 gelirse inceleme yaparım belki, kafayı üşütüp forumu yine bırakmazsam... Genişletmek için tıkla... Aldım. Gelince mini incelemesini yaparım.
DarkAngel789 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 910 Çözümler 2 16 Mayıs 2021 #32 342746 dedi: Hocam ben Trendyol üzerinden sipariş verdim sağ kulaklık çalışmıyordu iade almadılar tamir edip yolladılar. Genişletmek için tıkla... Acaba Trendyol'dan hangi satıcı üzerinden aldınız ben mi Home satıcısından aldım yatın kargoya verilecek tereddüte soktunuz şimdi beni.
342746 dedi: Hocam ben Trendyol üzerinden sipariş verdim sağ kulaklık çalışmıyordu iade almadılar tamir edip yolladılar. Genişletmek için tıkla... Acaba Trendyol'dan hangi satıcı üzerinden aldınız ben mi Home satıcısından aldım yatın kargoya verilecek tereddüte soktunuz şimdi beni.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 16 Mayıs 2021 #33 DarkAngel789 dedi: Acaba Trendyol'dan hangi satıcı üzerinden aldınız ben mi Home satıcısından aldım yatın kargoya verilecek tereddüte soktunuz şimdi beni. Genişletmek için tıkla... Aynı satıcıdan aldım. Ama her urun ayni olacak diye bir sey yok.
DarkAngel789 dedi: Acaba Trendyol'dan hangi satıcı üzerinden aldınız ben mi Home satıcısından aldım yatın kargoya verilecek tereddüte soktunuz şimdi beni. Genişletmek için tıkla... Aynı satıcıdan aldım. Ama her urun ayni olacak diye bir sey yok.