10 aydır kullanıyorum.

+/- şeklinde yazayım, uzamasın.

Artılar:
  • Basslar güzel ama üst düzey kalite beklemeyin.
  • Şarj süresi güzel. Yüksek seste bass odaklı müzik dinlerken 3.5 saat gidiyor. Zaten vaat ettikleri de bu. Film izlerken 4 saatten fazla dayanıyor.
    • 10 aylik kullanim sonrasi sag kulaklik 3 saat, sol kulaklik hala 3,5 saatten fazla gidiyor.
  • Şarj kutusunun kapağına çoğu kişi kalitesiz demiş. Biraz ince bir kapağı var ama genel olarak iyi. Mıknatıslı olduğu için gevşemiyor.
  • En yüksek seste bile dışarı ses gitmiyor. Kulağınıza uygun silikonu seçin.
  • Uzun süre kulakta dursa bile ağrı yapmıyor. Gayet hafif.
  • İkisine ayrı ayrı bağlanabiliyor.
  • Windows, Android ve Linux'ta hemen bağlantı oluyor.
  • Mikrofon yeterli düzeyde. Dışarıda kalabalıkta maske ile yürürken telefon konuşmasında sorun yaşamadım.
  • Malzeme kalitesi yeterli, esneme falan olmuyor.
Eksiler:
  • Ses çok çok temiz değil, Hi-Res bir kulaklık kullanmış olanlar fark edecektir hemen. Benim de ilk fark ettiğim bu oldu. Yine de temiz genel olarak.
  • Kutudan çıkan 15 santimetrelik USB kablosu kalitesiz.
  • Kutusu ve kulaklıklar kolay çiziliyor ve iz kalıyor.

Genel değerlendirme:
  • Fiyatına göre ideal. Hepsiburada indirimi ile 120 liraya aldım.
  • Genel olarak ses kalitesi fiyatına göre iyi.
  • Karşılaştırma olarak HTC Hi-Res kulaklıklarının bir tık gerisinde kaldığını söyleyebilirim. iPhone 7 kulaklığından daha iyi. Xiaomi Piston 3'ten çok çok daha iyi. QCY T5'ten daha iyi.
  • Tuhaf ama oyunda gayet güzel bir deneyim sundu. Düşük gecikme modu da gerçekten işe yarıyor.
  • Alınır mı? Alınır.

Sorularınız varsa yanıtlayalım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı