Haylou T19 alınır mı?

APTx desteği ve mobil uygulaması var, güzel bir model ama KZ S1 tercih ederdim onun yerine.
Emin misin? Aradığım özellikler, fiyatına göre iyi performans, uzun şarj süresi, kulağa tam oturması ve düşmemesi, bir de ergonomik bir yapıda olması.

Emin misin? Aradığım özellikler, fiyatına göre iyi performans, uzun şarj süresi, kulağa tam oturması ve düşmemesi, bir de ergonomik bir yapıda olması.
Sana uyuyorsa tercih edebilirsin, S1’i ile aralarında fazla bir fark yok zaten. :)

Hiç denemedim ama dayım bu konulara hakim bayağı, al geç dedi o da. Yarın alırım büyük ihtimal, üşenmezsem belki bir inceleme de gelir. Gerçi daha Swift 3'ün incelemesini yapamadım ama. 😅
Teşekkür ederim herkese.
Kulaklığım geldi arkadaşlar, biraz kullanıp incelemesini yayınlarım herhalde. Tekrardan herkese teşekkür ederim. Bu arada Amazon adamdır. @Samotne Ciasteczka @Kokona Shiki

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı