AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 7 Ocak 2021 #1 İki özellik de çalışıyor fakat sorun şu. PC'ye bağladım şarkı dinliyorum diyelim, mikrofonu kullanan bir yazılım devreye girince ses çıkışı kesiliyor, sadece mikrofon oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Haylou T19 kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2021
İki özellik de çalışıyor fakat sorun şu. PC'ye bağladım şarkı dinliyorum diyelim, mikrofonu kullanan bir yazılım devreye girince ses çıkışı kesiliyor, sadece mikrofon oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Haylou T19 kullanıyorum.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.536 Makaleler 1 Çözümler 6 7 Ocak 2021 #2 Kulaklık sizin görüşmede olduğunuzu algılayıp otomatikmen sesi kesiyor. Artı 0 Eksi
KS KS AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 7 Ocak 2021 #3 ExecutioneR_ dedi: Kulaklık sizin görüşmede olduğunuzu algılayıp otomatikmen sesi kesiyor. Genişletmek için tıkla... İşte bu hoş değil karşı tarafı duyamıyorum. İptal etme şansım var mı? Artı 0 Eksi
ExecutioneR_ dedi: Kulaklık sizin görüşmede olduğunuzu algılayıp otomatikmen sesi kesiyor. Genişletmek için tıkla... İşte bu hoş değil karşı tarafı duyamıyorum. İptal etme şansım var mı?
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.536 Makaleler 1 Çözümler 6 7 Ocak 2021 #4 AhmetBirkan dedi: İşte bu hoş değil karşı tarafı duyamıyorum. İptal etme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen yoktur. Artı 0 Eksi
AhmetBirkan dedi: İşte bu hoş değil karşı tarafı duyamıyorum. İptal etme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen yoktur.