RUWO Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #1 Haylou T19 kulaklığım 2 aydan sonra sağ kulaklık şarj olmuyor. Neden? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2021
Çözüm malper1352 18 Aralık 2021 RUWO dedi: Haylou T19 kulaklığım 2 aydan sonra sağ kulaklık şarj olmuyor. Neden? Genişletmek için tıkla... Merhaba, bende de aynı problem vardı, kulak çöpüne kolonya döktüm sonra sağ kulaklığın şarj yuvasını temizledim sorunum çözüldü. Bir deneyin.
RUWO dedi: Haylou T19 kulaklığım 2 aydan sonra sağ kulaklık şarj olmuyor. Neden? Genişletmek için tıkla... Merhaba, bende de aynı problem vardı, kulak çöpüne kolonya döktüm sonra sağ kulaklığın şarj yuvasını temizledim sorunum çözüldü. Bir deneyin.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #2 Çünkü berbat bir kulaklık bataryası hemen ölüyor. Artı 0 Eksi
ddr1 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 880 Çözümler 3 Yer İstanbul 17 Ağustos 2021 #3 Batarya hemen ölüyor. Kırmızı ışık yanıyor mu? Işık dahi yanmıyorsa o berbat şey bozulmuştur. Artı 0 Eksi
KS KS RUWO Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #4 ddr1 dedi: Batarya hemen ölüyor. Kırmızı ışık yanıyor mu? Işık dahi yanmıyorsa o berbat şey bozulmuştur. Genişletmek için tıkla... Evet ışık dahi yanmıyor bazen beyaz ışık yanıp yanıp sönüyor kutusuda yanmıyor. Artı 0 Eksi
ddr1 dedi: Batarya hemen ölüyor. Kırmızı ışık yanıyor mu? Işık dahi yanmıyorsa o berbat şey bozulmuştur. Genişletmek için tıkla... Evet ışık dahi yanmıyor bazen beyaz ışık yanıp yanıp sönüyor kutusuda yanmıyor.
ddr1 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 880 Çözümler 3 Yer İstanbul 17 Ağustos 2021 #5 @RUWO Kulaklığı nasıl bilirdiniz hocam, hakkınızı helal ediyor musunuz Artı 0 Eksi
KS KS RUWO Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #6 ddr1 dedi: @RUWO kulaklığı nasıl bilirdiniz hocam, hakkınızı helal ediyor mu Genişletmek için tıkla... Kulaklık fiyatına göre ses kalitesi iyiydi iade talebi açmıştım ilk başta reddedildi sonra satıcı ürünü satıştan kaldırdı Artı 0 Eksi
ddr1 dedi: @RUWO kulaklığı nasıl bilirdiniz hocam, hakkınızı helal ediyor mu Genişletmek için tıkla... Kulaklık fiyatına göre ses kalitesi iyiydi iade talebi açmıştım ilk başta reddedildi sonra satıcı ürünü satıştan kaldırdı
yem Megapat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #7 Merhaba aynı sorunu ben de yaşadım kulaklık kutusunu şarj edince sorun çözüldü. Sol taraf şarj oluyor lamba yanıyor ama sağ tarafta lamba yanmıyordu. Artı 0 Eksi
Merhaba aynı sorunu ben de yaşadım kulaklık kutusunu şarj edince sorun çözüldü. Sol taraf şarj oluyor lamba yanıyor ama sağ tarafta lamba yanmıyordu.
KS KS RUWO Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #8 yem dedi: Merhaba aynı sorunu ben de yaşadım kulaklık kutusunu şarj edince sorun çözüldü. Sol taraf şarj oluyor lamba yanıyor ama sağ tarafta lamba yanmıyordu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim. yem dedi: Merhaba aynı sorunu ben de yaşadım kulaklık kutusunu şarj edince sorun çözüldü. Sol taraf şarj oluyor lamba yanıyor ama sağ tarafta lamba yanmıyordu. Genişletmek için tıkla... Merhaba bir iletişim adresi verebilir misiniz? Son düzenleme: 20 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
yem dedi: Merhaba aynı sorunu ben de yaşadım kulaklık kutusunu şarj edince sorun çözüldü. Sol taraf şarj oluyor lamba yanıyor ama sağ tarafta lamba yanmıyordu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim. yem dedi: Merhaba aynı sorunu ben de yaşadım kulaklık kutusunu şarj edince sorun çözüldü. Sol taraf şarj oluyor lamba yanıyor ama sağ tarafta lamba yanmıyordu. Genişletmek için tıkla... Merhaba bir iletişim adresi verebilir misiniz?
malper1352 Femtopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #9 RUWO dedi: Haylou T19 kulaklığım 2 aydan sonra sağ kulaklık şarj olmuyor. Neden? Genişletmek için tıkla... Merhaba, bende de aynı problem vardı, kulak çöpüne kolonya döktüm sonra sağ kulaklığın şarj yuvasını temizledim sorunum çözüldü. Bir deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
RUWO dedi: Haylou T19 kulaklığım 2 aydan sonra sağ kulaklık şarj olmuyor. Neden? Genişletmek için tıkla... Merhaba, bende de aynı problem vardı, kulak çöpüne kolonya döktüm sonra sağ kulaklığın şarj yuvasını temizledim sorunum çözüldü. Bir deneyin.
KS KS RUWO Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #10 malper1352 dedi: Merhaba, bende de aynı problem vardı, kulak çöpüne kolonya döktüm sonra sağ kulaklığın şarj yuvasını temizledim sorunum çözüldü. Bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Merhaba, dediğinizi denedim ve oldu teşekkür ederim. malper1352 dedi: Merhaba, bende de aynı problem vardı, kulak çöpüne kolonya döktüm sonra sağ kulaklığın şarj yuvasını temizledim sorunum çözüldü. Bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Şimdide sağ oluyor sol olmuyor, solda ışık yanıp yanıp sönüyor. Son düzenleme: 2 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
malper1352 dedi: Merhaba, bende de aynı problem vardı, kulak çöpüne kolonya döktüm sonra sağ kulaklığın şarj yuvasını temizledim sorunum çözüldü. Bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Merhaba, dediğinizi denedim ve oldu teşekkür ederim. malper1352 dedi: Merhaba, bende de aynı problem vardı, kulak çöpüne kolonya döktüm sonra sağ kulaklığın şarj yuvasını temizledim sorunum çözüldü. Bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Şimdide sağ oluyor sol olmuyor, solda ışık yanıp yanıp sönüyor.