T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #11 Videodan alacağı parayla Tofaş'ı oraya götürmenin israfını karşılar, hurda araba.
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 9 Haziran 2023 #12 Adamlar el arabasına benzeyen 4 lastikli tabut görünce oldukça heyecanlanmışlar.
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 9 Haziran 2023 #13 balikeat dedi: Hayrettin yine yapmış yapacağını. Doğanı ABD'ye nasıl götürebilmiş benim aklıma o takıldı. Genişletmek için tıkla... Haberleri izlerken görmüştüm, adam ABD'de Tofaş sürdü diye haberlere çıkmış. Orada sanırım gemiyle götürdüğünü söylemişti.
balikeat dedi: Hayrettin yine yapmış yapacağını. Doğanı ABD'ye nasıl götürebilmiş benim aklıma o takıldı. Genişletmek için tıkla... Haberleri izlerken görmüştüm, adam ABD'de Tofaş sürdü diye haberlere çıkmış. Orada sanırım gemiyle götürdüğünü söylemişti.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 9 Haziran 2023 #14 Shfly dedi: Haberleri izlerken görmüştüm, adam ABD'de Tofaş sürdü diye haberlere çıkmış. Orada sanırım gemiyle götürdüğünü söylemişti. Genişletmek için tıkla... Hocam Tofaş oraya kadar kendisi gitmez mi? Kötü ama sonuçta o da bir araba.
Shfly dedi: Haberleri izlerken görmüştüm, adam ABD'de Tofaş sürdü diye haberlere çıkmış. Orada sanırım gemiyle götürdüğünü söylemişti. Genişletmek için tıkla... Hocam Tofaş oraya kadar kendisi gitmez mi? Kötü ama sonuçta o da bir araba.
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 9 Haziran 2023 #15 XEfe.Bey dedi: Hocam Tofaş oraya kadar kendisi gitmez mi? Kötü ama sonuçta o da bir araba. Genişletmek için tıkla... Eğer suda gidemiyorsa gidemez.
XEfe.Bey dedi: Hocam Tofaş oraya kadar kendisi gitmez mi? Kötü ama sonuçta o da bir araba. Genişletmek için tıkla... Eğer suda gidemiyorsa gidemez.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 9 Haziran 2023 #16 Shfly dedi: Eğer suda gidemiyorsa gidemez. Eki Görüntüle 1813911 Genişletmek için tıkla... Hocam sınıra kadar kendisi gidemez mi diye sordum? Yani uzun yolculuklarda sorun çıkarıyor mu?
Shfly dedi: Eğer suda gidemiyorsa gidemez. Eki Görüntüle 1813911 Genişletmek için tıkla... Hocam sınıra kadar kendisi gidemez mi diye sordum? Yani uzun yolculuklarda sorun çıkarıyor mu?
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 9 Haziran 2023 #17 XEfe.Bey dedi: Hocam sınıra kadar kendisi gidemez mi diye sordum? Yani uzun yolculuklarda sorun çıkarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Eğer Bering üzerinden yol gitmekten bahsediyorsanız gereksiz bir yolculuk olur. Gemi ile gitmek varken neden böyle yapılsın. Teknik olarak gidebilir ama diğer seçenekler ile karşılaştırınca gereksiz bir uğraş.
XEfe.Bey dedi: Hocam sınıra kadar kendisi gidemez mi diye sordum? Yani uzun yolculuklarda sorun çıkarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Eğer Bering üzerinden yol gitmekten bahsediyorsanız gereksiz bir yolculuk olur. Gemi ile gitmek varken neden böyle yapılsın. Teknik olarak gidebilir ama diğer seçenekler ile karşılaştırınca gereksiz bir uğraş.