Hazır bilgisayar önerisi

GameGaraj Hero 5-a modelini özelleştirdim hangisini tavsiye edersiniz Sinerji kyashemi. Yoksa Hero 5-a mı?
Eki Görüntüle 1738528

Sinerji'nin parça kalitesi daha kötü.

Hocam size kalmış, ben Sinerji'den alma taraftarıyım ama GameGaraj ile alışverişi olmuş biri daha iyi cevaplar. Hero 5A'nın PSU'su bana pek iyi gelmedi ama yine dediğim gibi tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir.

PSU'su güzel sıkıntı çıkarmaz forumda bu sistemi kullanan birçok kişi var.

GameGaraj Hero 5-a modelini özelleştirdim hangisini tavsiye edersiniz Sinerji kyashemi. Yoksa Hero 5-a mı?
Eki Görüntüle 1738528

Özelleştirmeler güzel kartı OC olmayan modelide yapabilirsin

3060 Ti mı 3060 mı buna sen karar vermelisin
Eğer ben bunu 5-6 yıl hiç satmadan kullanacağım diyorsan 3060 al ama 1-2 yıla satar yenisine geçerim diyorsan 3060 Ti al
Ama bence ikisi de mantıksız yüksek VRAM'i ve yüksek performansı olan 6700XT varken.

Özelleştirmeler güzel kartı OC olmayan modelide yapabilirsin.

3060 Ti mı 3060 mı buna sen karar vermelisin.
Eğer ben bunu 5-6 yıl hiç satmadan kullanacağım diyorsan 3060 al ama 1-2 yıla satar yenisine geçerim diyorsan 3060 Ti al.
Ama bence ikisi de mantıksız yüksek VRAM'i ve yüksek performansı olan 6700XT varken.

BLADE DUAL 6700XT bir de bu sistem var fakat dediğiniz ekran kartında coil whine olduğunu okumuştum bir yerde. O yüzden NVIDIA sistemlere yöneldim biraz.

Teşekkür ederim o zaman işlemciyi R5 5600 anakartı ASUS Prime B550M-K yapıp bu sistemi alacağım PSU sıkıntı çıkartır mı ileride yükseltebilirim çünkü ancak.
Hocam 550W yeterli ancak ilerde düşük gelebilir.

Teşekkür ederim o zaman işlemciyi R5 5600 anakartı ASUS Prime B550M-K yapıp bu sistemi alacağım PSU sıkıntı çıkartır mı ileride yükseltebilirim çünkü ancak.

O sistem için yeterli ama yükseltme yapacaksan yukarıdakini alabilirsin.
Ayrıca anakart B450 kalabilir 5800x3D gibi islemcilere yükseltmeyeceksen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı