Hazır RTX 2060 sistemin güç kaynağı yeterli mi?

Delta 5T10 bilgisayarını kendime göre özelleştirince 13.550 tlye kadar çıktı. Güzel bir fiyat ancak sormak istediğim bir soru var. Inno3d güvenilir bir marka mıdır? bazı yerlerde soğutmasının iyi olmadığını okumuştum. Sormak istediğim bir diğer soru da gamegaraj güvenilir bir yer midir? Daha önce farklı alışverişlerimde bir kaç lira daha ucuz diye paramla rezil olduğum olmuştu dolayısıyla böyle bilinmedik yerlere güvenemiyorum. Güvenilir mi ve kurumsal bir marka mı?
Çift fanlı İnno3D kötü değil. Game Garaj güvenilir arkalarında Eksa Bilişim var.

Delta 5T10 bilgisayarını kendime göre özelleştirince 13.550 tlye kadar çıktı. Güzel bir fiyat ancak sormak istediğim bir soru var. Inno3d güvenilir bir marka mıdır? bazı yerlerde soğutmasının iyi olmadığını okumuştum. Sormak istediğim bir diğer soru da gamegaraj güvenilir bir yer midir? Daha önce farklı alışverişlerimde bir kaç lira daha ucuz diye paramla rezil olduğum olmuştu dolayısıyla böyle bilinmedik yerlere güvenemiyorum. Güvenilir mi ve kurumsal bir marka mı?
Bu sisteme bakabilirsiniz ekran kartı inno 3d'ye gore daha iyi.Ve kart 3 fanlı daha iyi bir soğutma performansı verir.
Düzeltme: Yukardaki sistemdeki kart 3060ti'mış pardon fakat gene inceleyebilirsiniz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı