mustafasul9n
Yoctopat
Vatandan hazır sistem aldım ama ne yapmam gerektiğini pek bilmiyorum. Sırasıyla neler yapmalıyım? Hangi driverları kurmalıyım?
Aldığınız sistemi veya anakartı atarsanız yardımcı oluruz.Vatandan hazır sistem aldım ama ne yapmam gerektiğini pek bilmiyorum. Sırasıyla neler yapmalıyım? Hangi driverları kurmalıyım?
Hocam aldığım sistem kampanyalıydı. O yüzden linkini bulamıyorum ama sistem şu şekilde;Aldığınız sistemi veya anakartı atarsanız yardımcı oluruz.
Ekstra olarak BIOS güncellemelerini kontrol edin.
Bu sitede driver kategorilerinin hepsini indirebilirsin.Hocam aldığım sistem kampanyalıydı. O yüzden linkini bulamıyorum ama sistem şu şekilde;
Ryzen 5 7500F
4070 Super
MSI B650M-B AM5 DDR5 Soket
XPG 2X8GB Ram
Crucial 1 TB SSD
Vatandan hazır sistem aldım ama ne yapmam gerektiğini pek bilmiyorum. Sırasıyla neler yapmalıyım? Hangi driverları kurmalıyım?
Sanırım bunu almışsın.Hocam aldığım sistem kampanyalıydı. O yüzden linkini bulamıyorum ama sistem şu şekilde;
Farklı bir pc'den BIOS update dosyasını USB'ye atın. Tabii önce BIOS sürümünü kontrol edin.Sırayla neler yapmalıyım? Baştan windowsu mu kurmalıyım yoksa bios update mi ve de hangi driverları kurmalıyım?
evet hocam bu. sadece anakart ve ssd modelini değiştirdimSanırım bunu almışsın.
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu aşamadan sonra Windows'u kurabilirsiniz.Farklı bir pc'den BIOS update dosyasını USB'ye atın. Tabii önce BIOS sürümünü kontrol edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.