mustafasul9n
Yoctopat
Peki sonra hocam? Hangi sürücüleri kurmam gerekiyor?Bu aşamadan sonra Windows'u kurabilirsiniz.
Peki sonra hocam? Hangi sürücüleri kurmam gerekiyor?Bu aşamadan sonra Windows'u kurabilirsiniz.
Bu sitede driver kategorilerinin hepsini indirebilirsin.
7500F kullandığından Onboard Driver'ı atla.
Bu linkteki Onboard VGA Driverı hariç hepsini kurmalısın.Peki sonra hocam? Hangi sürücülerı kurmam gerekiyor?
Bu linkteki Onboard VGA Driverı hariç hepsini kurmalısın.
Etrafını çizdiğim yerden driver kategorilerini gez ve hepsini indir.
Eki Görüntüle 2247755
BIOS ile alakasız bu driverlar. BIOS'u Windows'u kurmadan yapacaksın. Driverları ise Windows'a uygulama indiriyormuş gibi indireceksin.Güncel BIOS mu peki hepsi?
BIOS ile alakasız bu driverlar. BIOS'u Windows'u kurmadan yapacaksın. Driverları ise Windows'a uygulama indiriyormuş gibi indireceksin.
YouTube üzerinden bana yardımcı olacak video var mı? Varsa atabilir misiniz? Hata yapmak istemiyorum.
BIOS update kısmında üreticinin verdiği direktifleri uygularsanız sorun olmaz. Sürüm kontrolü yaptınız mı ?Benim anakart markam MSI videodaki ise ASUS bir fark var mı arasında?
Ben işlemci ile ilgili bir şey indirmemiştim. MSI'ın sitesindeki driverlar ve Nvidia'nın driverı yeterli.Tamamdır. Peki BIOS Update ve Windows kurulumu sonrası anakart, işlemci ve ekran kartının driverlarını kuruyorum değil mi? Başka yapmam gerek bir şey var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.