Hazır sistem alınınca ilk ne yapılmalı?

Agony1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
7800XT+13400F
Arkadaşlar iyi Sosyaller. Gaming Gen'den yeni bir masaüstü bilgisayar aldım. Şimdi ilk olarak ne yapacağımi bilmiyorum. Monitöre görüntü gelince, BIOS'a mi yönlendiriyor, Windows mu kurmamiz gerekiyor? Yoksa driver mi indirmeli-kurmaliyim? En azindan rehber gibi bir şey varsa atabilir misiniz? Bir de neye ihtiyacım olacak? Flash bellek gibi? Kendim yapabilir miyim yoksa bir bilgisayarci daha sağlıklı mi olur?

Arkadaşlar iyi sosyaller. Gaming Gen'den yeni bir masaüstü bilgisayar aldım. Şimdi ilk olarak ne yapacağımi bilmiyorum. Monitöre görüntü gelince, BIOS'a mi yönlendiriyor, Windows mu kurmamiz gerekiyor? Yoksa driver mi indirmeli-kurmaliyim? En azindan rehber gibi bir şey varsa atabilir misiniz? Bir de neye ihtiyacım olacak? Flash bellek gibi? Kendim yapabilir miyim yoksa bir bilgisayarci daha sağlıklı mi olur?

FreeDOS gelecektir bilgisayar gelmeden flasha Windows kurmanız gerek. PC gelince açın açılmayacakdır. Flashı takınca kurulum ekranı gelecek. Sonrasında GPU NVIDIA ise NVIDIA yazılmını yükleyin driverları yükleyin ve anakartınızın sitesinden anakart modeline göre sürücüler gözükecektir onları kurmanız yeter.

Hocam herhangi bir flash olur mu ve Windows'u nasıl kuracağım flaşa? GPU AMD bu arada.

Hocam herhangi bir flash olur mu ve Windows'u nasıl kuracağım flaşa? GPU AMD bu arada.

Min 16 GB flash lazım YouTube yazarsanız oradan kolayca yaparsanız yapımı çok kolay. GPU AMD ise onun yazılımını kurun oradan yükleyin sürücüyü.

Hocam kasa geldi bir şey daha soracağım size. Görseldeki tikler neyi ifade ediyor, kendim yapmama gerek kaldı mı?

Min 16 GB flash lazım YouTube yazarsanız oradan kolayca yaparsanız yapımı çok kolay. GPU AMD ise onun yazılımını kurun oradan yükleyin sürücüyü.

@yusufayd_3457 hocam biraz araştırdim anladığım kadarıyla deneme sürümlu Windows yüklü geliyor. Teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_20250503_173718.jpg
    IMG_20250503_173718.jpg
    149,7 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Hocam kasa geldi bir şey daha soracağım size. Görseldeki tikler neyi ifade ediyor, kendim yapmama gerek kaldı mı?

@yusufayd_3457 hocam biraz araştırdim anladığım kadarıyla deneme sürümlu Windows yüklü geliyor. Teşekkür ederim.

Hocam deneme sürümü 30 gün flasha yükleyin Windows'u onu YouTube'dan bakın nasıl kurulacağı YouTube'da vardır o fotoda Gaming.Gen.TR'in yaptığı testleri söylüyor. Siz öğlen dediklerimi yapın yeter hayırlı olsun.

Hocam deneme sürümü 30 gün flasha yükleyin Windows'u onu YouTube'dan bakın nasıl kurulacağı YouTube'da vardır o fotoda Gaming.Gen.TR'in yaptığı testleri söylüyor. Siz öğlen dediklerimi yapın yeter hayırlı olsun.

Hocam peki Trendyol ya da SağlamLisans gibi yerlerden Windows key alsam aynı işi görür mü? Çünkü karışık geldi biraz.

Deneme sürümü ile geliyor onu halledersin sonra ekran kartı driver indir yeter.

Hocam driver kontrolde tık var ama yine de bakacağım sağ olun.

Hocam peki Trendyol ya da SağlamLisans gibi yerlerden Windows key alsam aynı işi görür mü? Çünkü karışık geldi biraz.

Hocam driver kontrolde tık var ama yine de bakacağım sağ olun.

İş görür Windows'u kişiselleştirmeye yarıyor ben çok ihtiyaç duymadım 8 aydır öyle kullanıyorum sağ alttaki Windows'u etkinleştir yazısı bazen geliyor bazen kayboluyor duvar kâğıdı yapmak istersen fotoyu masaüstüne indir fotoya sağ tıkla duvar kâğıdı olarak ayarla ya da Wallpaper Engine'den yapabilirsin. O tik olsa bile bir sonraki güncellemeyi senin yapman gerek dediğim gibi yükle sitesinden kontrol yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı