Hazır sistem almak için site önerisi

Eneskzlyk

Zeptopat
İlerleyen zamanlarda hazır sistem veya toplama sistem alacağım ama nereden alacağıma dair kafamda soru işaretleri var, hazır sistem sitelerini iyice araştırdım özellikle şikayet vara baktım ve yorumlar hiç iç açıcı değil; bir de güncel 2025'te oluşmuş sorunlar bunlar.

En uygun alınabilecek bilgisayar siteleri nelerdir?

Fiyatlar hakkında bir şey diyemiyorum siteden siteye değişir. Lâkin TR genelinde ortalama siteler bunlardır. Unuttuklarım varsa arkadaşlarda ekler diye düşünüyorum.

Fiyatlar hakkında bir şey diyemiyorum siteden siteye değişir. Lâkin TR genelinde ortalama siteler bunlardır. Unuttuklarım varsa arkadaşlarda ekler diye düşünüyorum.
Bir de gamegaraj bazen.

Bi de vatan

İlerleyen zamanlarda hazır sistem veya toplama sistem alacağım ama nereden alacağıma dair kafamda soru işaretleri var, hazır sistem sitelerini iyice araştırdım özellikle şikayet vara baktım ve yorumlar hiç iç açıcı değil; bir de güncel 2025'te oluşmuş sorunlar bunlar.

En uygun alınabilecek bilgisayar siteleri nelerdir?
Hazır sistem almak fiyat açısından daha iyi oluyor bu arada, trendyoldan vesaire almayın yeter ya da instagramdan.

Kullanıcı deneyimi genel olarak en olumlu site ne ilk sistemim olacak ve bayağıdır araştırma yapıyorum en son şikayet vardaki yorumlara baktıktan sonra iyice moralim bozuldu.
İnce hesap olur mu?

Kullanıcı deneyimi genel olarak en olumlu site ne ilk sistemim olacak ve bayağıdır araştırma yapıyorum en son şikayet vardaki yorumlara baktıktan sonra iyice moralim bozuldu.
İnce hesap olur mu?
Hocam incehesap'ta olur. Genel olarak bu siteler insanları mağdur etmez. Şikayetvar'a bakıyorsunuz moraliniz bozulması normal çünkü olumlu bir durum yok ortada. Sisteme göre hareket etmenizi tavsiye ederim çünkü ortalama hizmetleri aynı 1 1.5 hafta arasında teslim edilir(Benim öyle olmuştu). Yayıncılarla indirim kampanyası falan beklemenizi öneririm. Ya da yaz indirimleri.

En iyisi Hazır almamak illaki birisi bir puştluk yapıp kötü parçayı iyi diye sana verir.

Durumdan duruma değişir diye düşünüyorum hocam. Uzun vadede arkadaşın toplama alması parça parça daha mantıklı gibime geldi. Ama diyorsa ben direkt tek seferde alacağım parça parça uğraşmak istemiyorum, çok da sorun olmaz gibime geldi açıkçası.

İnce hesap olur mu?
Hepsinden hazır sistem almadım, fakat atılan bu sitelerin hepsinden farklı alışveriş deneyimlerim oldu ve problemde yaşamadım. İlk hazır sistemimi gamegarajdan almıştım, şuan kullandığım sistemi gaming.gen üzerinden aldım. Şikayet vara girerseniz şikayet olmayan site bulamazsınız. En güvenilir amazon hakkında bile onlarca şikayete denk gelebilirsiniz bu normal bir durum. Önemli olan şikayetlerin içeriğidir, kargom geç geldi falan gibi şeyler çok dolu şikayetler değil. Önemli olan bir problem yaşarsanız sitelerin bu konuda size yardımcı olup olmadıkları bu konudaki tutumlarıdır. Siteden çok bütçeniz ne ve almak istediğiniz sistem ne onu belirterek bir konu açın tavsiye verilir zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı