Hazir sistem almak mantikli midir?

Bütçe
4000

ardab14

Femtopat
Daha fazla  
Hazir sistemler daha uygun oluyor ve alma konusunda daha kolay geliyor pandemi surecinde bana.
QP diye bir site buldum deneyimleyen arkadaslar varsa guvenilir midir? Sorun cikarir mi?

Bunu almayi planliyorum eger guvenilir degil ise GameGaraj yonelmek istiyorum onda ise PowerColor RX570 modeli beni sasirtiyor bence QP modelinin fiyati ekran kartina ve islemcisine gore uygun. Yorumlariniza acigim.

Son düzenleyen: Moderatör:
QP diye bir site buldum deneyimleyen arkadaslar varsa guvenilir midir?
QP güvenilirdir.
Hazir sistemler daha uygun oluyor ve alma konusunda daha kolay geliyor pandemi surecinde bana.
Daha uygun oldukları falan yok, istisnalar var tabii. Kolaylık konusu tartışılır, artık YouTube'de biraz arama ile çok rahat herkes montaj yapabilir. Bütçenizi belirtiniz ve tavsiyem farklı sitelerden toplamanız bu sayede paranızı en verimli şekilde harcamış olursunuz.

QP güvenilirdir.

Daha uygun oldukları falan yok, istisnalar var tabii. Kolaylık konusu tartışılır, artık YouTube'de biraz arama ile çok rahat herkes montaj yapabilir. Bütçenizi belirtiniz ve tavsiyem farklı sitelerden toplamanız bu sayede paranızı en verimli şekilde harcamış olursunuz.

4000 TL civari bir butcem var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı