Hazır sistem görüntü vermiyor

Recorde

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 5 6 ay önce hazır sistem aldım. Monitör eski kaldığı için dönüştürücü almıştım. Sorunsuz çalışıyordu. Bir sabah kalktığımda monitör görüntü vermemeye başladı. Kabloyu değiştirdim, dönüştürücüyü değiştirdim, sorun yine devam etti. Eski kasaya bağladım, dönüştürücü ile ve dönüştürücüsüz şekilde iki türlü de görüntü verdi. Burada sorun ne?

Sisteminizdeki RAM'leriniz ile ilgili bir hata buna sebep olabiliyor. CMOS sıfırlayınız.

Yeni kasanda RAM arızası olabilir. Ekran kartı arızası olabilir. CPU arızası olabilir. Monitörle alakalı değildir hocam eski kasanda çalışıyorsa. Ekran kartına taktığın kabloyu ekran kartının başka girişine takıp deneyiniz. RAM'leri teker teker söküp çalıştırınız. Belki bir tanesi bozuktur.

Görüntü gelmiyor ki nasıl giricem?

RAM'leri denedim ekran kartında is a olabilir dediğiniz gibi yine yakın zamanda HDMI girişli bir monitörde denemek istiyorum.

Görüntü gelmiyor ki nasıl giricem?

RAM'leri denedim ekran kartında is a olabilir dediğiniz gibi yine yakın zamanda HDMI Girişli bir monitör de denemek istiyorum
BIOS'a girmeniz gerektiği yazmıyor. BIOS sıfırlama için Jumper kullanabilirsiniz.

//Başlığınızı değiştirdim. Bir sonraki hatalı başlığınızda süreli uyarı alırsınız, bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…