Hocam kaç fps alırım cs de tahmini i3 diyor işlemciHocam bütçeniz monitör hariç ilk sisteme yetiyorsa bu iki sisteme bakabilirsiniz.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
hocam Max 15k tavsiyeniz varsa söyleyin memnun olurumAlmanızı tavsiye etmiyorum, bütçeniz nedir?
Hocam i3 olduğuna bakmayın 12. nesil. ryzen 5 5500 gücündeHocam kaç fps alırım cs de tahmini i3 diyor işlemci
hocam Max 15k tavsiyeniz varsa söyleyin memnun olurum
Hocam kaç fps alırım cs de tahmini i3 diyor işlemci
hocam Max 15k tavsiyeniz varsa söyleyin memnun olurum
Bu kadar çıktı mı ya?
Hocam çok teşekkür ederim ilginiz için bu attığınız alacağım sanırım tekrardan sagolun iyi formlarHocam i3 olduğuna bakmayın 12. nesil. ryzen 5 5500 gücünde
bu sistemede bakabilirsiniz intel istemiyorsanızULTIMA-6600 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-6600 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 MPK ve ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Hocam attığınız isimdeki gibi Turbox, Izoly gibi sistemleri yapıp yanlış anlamayın sakın sizin gibi bilgisi olmayan insanlara satıyorlar emin olun attığınız linkteki sistemler 1-2K bile etmez bence hocamın attığı 5600G sistemi alabilirsiniz Valorant CS LoL gibi oyunlarda rahat 150-200 FPS verecek güçte.
Hocam çok teşekkür ederim ilginiz için bu attığınız alacağım sanırım tekrardan sağ olun iyi forumlar.
BigGameX I5-10400f 32gb Ram 256gb Ssd 1tb Hdd 4gb Gtx1650 23.8'' 165hz Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı - Fiyatı, Yorumları
BigGameX I5-10400f 32gb Ram 256gb Ssd 1tb Hdd 4gb Gtx1650 23.8'' 165hz Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam bu sistem nasıl güzel mi alınır mı?
Kesinlikle alınmaz hocam trendyoldan sistem attığım sistem bu bütçe içinm gayet iyi aslındaHocam çok teşekkür ederim ilginiz için bu attığınız alacağım sanırım tekrardan sagolun iyi formlar.
BigGameX I5-10400f 32gb Ram 256gb Ssd 1tb Hdd 4gb Gtx1650 23.8'' 165hz Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı - Fiyatı, Yorumları
BigGameX I5-10400f 32gb Ram 256gb Ssd 1tb Hdd 4gb Gtx1650 23.8'' 165hz Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hocam bu sistem nasıl güzel mi alınır mı
Hocam çok teşekkür ederim ilginiz için bu attığınız alacağım sanırım tekrardan sağ olun iyi forumlar.
Hocam bu sistem nasıl güzel mi alınır mı?
Kesinlikle alınmaz hocam Trendyol'dan sistem attığım sistem bu bütçe içinm gayet iyi aslında
Hocam aklınıza gelen başka attığınız sistemler gibi sistemler olursa lütfen atın bana çünkü 1 sefer alacağım kredi cektim verdiğim para boşa gitsin istemiyorum sizden ricam dediğim gibi aklınıza gelirse gördüğünüz benim belirttiğim bütçeye uygun atarsanız çok memnun olurum tekrar teşekkürler.
Hocam bu üç seçeneği ve öne çıkan özelliklerini bırakıyorum.Hocam aklınıza gelen başka attığınız sistemler gibi sistemler olursa lütfen atın bana çünkü 1 sefer alacağım kredi cektim verdiğim para boşa gitsin istemiyorum sizden ricam dediğim gibi aklınıza gelirse gördüğünüz benim belirttiğim bütçeye uygun atarsanız çok memnun olurum tekrar teşekkürler.