Hazır sistem hakkında

Hocam bütçeniz monitör hariç ilk sisteme yetiyorsa bu iki sisteme bakabilirsiniz.
Hocam kaç fps alırım cs de tahmini i3 diyor işlemci

Almanızı tavsiye etmiyorum, bütçeniz nedir?
hocam Max 15k tavsiyeniz varsa söyleyin memnun olurum

Hocam i3 olduğuna bakmayın 12. nesil. ryzen 5 5500 gücünde

bu sistemede bakabilirsiniz intel istemiyorsanız

Hocam i3 olduğuna bakmayın 12. nesil. ryzen 5 5500 gücünde

bu sistemede bakabilirsiniz intel istemiyorsanız
Hocam çok teşekkür ederim ilginiz için bu attığınız alacağım sanırım tekrardan sagolun iyi formlar🙏.

Hocam attığınız isimdeki gibi Turbox, Izoly gibi sistemleri yapıp yanlış anlamayın sakın sizin gibi bilgisi olmayan insanlara satıyorlar emin olun attığınız linkteki sistemler 1-2K bile etmez bence hocamın attığı 5600G sistemi alabilirsiniz Valorant CS LoL gibi oyunlarda rahat 150-200 FPS verecek güçte.

hocam bu sistem nasıl güzel mi alınır mı

Hocam çok teşekkür ederim ilginiz için bu attığınız alacağım sanırım tekrardan sağ olun iyi forumlar🙏.

Hocam bu sistem nasıl güzel mi alınır mı?

Trendyol'dan sistem alınmaz fiyatını hak etmeyen sistemler var.

Hocam çok teşekkür ederim ilginiz için bu attığınız alacağım sanırım tekrardan sagolun iyi formlar🙏.

hocam bu sistem nasıl güzel mi alınır mı
Kesinlikle alınmaz hocam trendyoldan sistem attığım sistem bu bütçe içinm gayet iyi aslında :)

Hocam çok teşekkür ederim ilginiz için bu attığınız alacağım sanırım tekrardan sağ olun iyi forumlar🙏.

Hocam bu sistem nasıl güzel mi alınır mı?

Uzak durun bu sistemler para tuzağı.

Kesinlikle alınmaz hocam Trendyol'dan sistem attığım sistem bu bütçe içinm gayet iyi aslında :)

Hocam aklınıza gelen başka attığınız sistemler gibi sistemler olursa lütfen atın bana çünkü 1 sefer alacağım kredi cektim verdiğim para boşa gitsin istemiyorum sizden ricam dediğim gibi aklınıza gelirse gördüğünüz benim belirttiğim bütçeye uygun atarsanız çok memnun olurum tekrar teşekkürler.

Hocam aklınıza gelen başka attığınız sistemler gibi sistemler olursa lütfen atın bana çünkü 1 sefer alacağım kredi cektim verdiğim para boşa gitsin istemiyorum sizden ricam dediğim gibi aklınıza gelirse gördüğünüz benim belirttiğim bütçeye uygun atarsanız çok memnun olurum tekrar teşekkürler.

Hocam tam bütçenizi söyleyebilir misiniz ona göre önereceğim bir de monitor dahil olacak değil mi?

Hocam bu üç seçeneği ve öne çıkan özelliklerini bırakıyorum.

1. sistem bu hocam. İçindeki ekran kartı diğer 2 sistemdekinden daha güçlü. İçinde 12. nesil i3 var bu bütçede gayet iyi bir işlemci. PSU tarafından biraz geride kalıyor.

2. sistem bu içinde i3 12. nesilin AMD dengi olan ryzen 5 5500 var. İçinde RTX 3060 var.

3. sistemin 2. sistemden 2 farkı var; daha iyi bir anakart ve rtx 3060ın AMD degi rx 6600 xt nin düz versiyonu.

Bu 3 sistemide gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ancak benim size önerim i3e önyargınız yok ise 1. sistem olur ama yok ben bu çağda 4 core 8 thread işlemci kullanmam diyorsanız 2. sistemi alabilirsiniz. 3. sistem ekran kartı dolayısıyla iki sistemdende geride kalıyor.
Tarafsız olarak konuşursak buradaki en iyi seçenek 1. sistem. Şimdiden hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı