Hazır sistem iade edilebilir mi?

Tayfunatbey

Decapat
Daha fazla  
Herkese hayırlı forumlar.
17.10.2024 yani 7 gün önce bir hazır sistem aldım. Ekran kartını monteledim sistemi çalıştırdım. Sistem açılışta anakart ibaresi gelmeden kapanıyor ve tekrar açılıyor.
PSU sorunu olabileceğini ve sistemi geri göndermem gerektiğini söylediler.
Hazır sistemlerde iade cayma hakki kullanılmıyor diye biliyorum fakat böyle bir durumda para iadesi talep edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
17.10.2024 yani 7 gün önce bir hazır sistem aldım. Ekran kartını monteledim sistemi çalıştırdım. Sistem açılışta anakart ibaresi gelmeden kapanıyor ve tekrar açılıyor.
Hazır sistemlerde iade cayma hakki kullanılmıyor diye biliyorum fakat böyle bir durumda para iadesi talep edebilir miyim?

İade olur herhalde o kadar ürünü alıryorsunuz ve çalışmıyorsa satan yerin suçudur

İade olur herhalde o kadar ürünü alıryorsunuz ve çalışmıyorsa satan yerin suçudur.

Hocam şöyle ki sistem aslında çalışıyor oyun dahi oynadım ama 27 k verilmiş bir sistemde kim böyle bir sorun yaşamak ister ki. Sistemi göndereceğim fakat bir sorun yok deyip geri göndermelerinden korkuyorum açıkçası.

Hocam şöyle ki sistem aslında çalışıyor oyun dahi oynadım ama 27 k verilmiş bir sistemde kim böyle bir sorun yaşamak ister ki. Sistemi göndereceğim fakat bir sorun yok deyip geri göndermelerinden korkuyorum açıkçası.

İnternetten baktığıma göre arıza olmadığı sürece iade edilemezmiş

Hocam teknnnik servise veya garantiye götürürseniz çözüm bulurlar belki iade alacaklarını sannnmıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı