Hazır sistem için Wi-Fi ve Bluetooth adaptör tavsiyesi

RYUK1905

Hectopat
Hocam çok teşekkürler bunu da görmüştüm bir de Wi-Fi adaptörü var bunun gibi USB TP-Link'in o nasıldır gecikme vs yapar mı ?
Wi-Fi adaptöründe illaki gecikme oluyor hocam. Bu sizin modeme olan uzaklığınız, modem kaliteniz ve evinizin duvar yapısına göre değişiyor. Şahsen kullanıyorum.
IMG_0513.jpeg

Wi-Fi adaptöründe illaki gecikme oluyor hocam. Bu sizin modeme olan uzaklığınız, modem kaliteniz ve evinizin duvar yapısına göre değişiyor. Şahsen kullanıyorum.
Eki Görüntüle 2608737
Anladım hocam. Böyle PCI Express li anakarta takılan modeller de var aynı sizinki gibi antenli onlar iş görür mü ? Ve kolay takabilir miyiz onu ?

Anladım hocam. Böyle PCI Express li anakarta takılan modeller de var aynı sizinki gibi antenli onlar iş görür mü ? Ve kolay takabilir miyiz onu ?
Hocam hiç öyle bir cihaz alıp, takmadım. Bu yüzden bu konuda fikirim yok. Görüş belirtmem yanlış olur.

Hocam hiç öyle bir cihaz alıp, takmadım. Bu yüzden bu konuda fikirim yok. Görüş belirtmem yanlış olur.
Anladım hocam teşekkür ediyorum sizin kullandığınız Wi-Fi adaptörü nasıl memnun musuz ? Evde 100 mbps Türk Telekom Fiber var odamda önceki laptopum full çekiyordu ve bi sorun yaşamamıştım onla Asus Rog laptop vardı MediaTek'ti wifi kartı

Anladım hocam teşekkür ediyorum sizin kullandığınız Wi-Fi adaptörü nasıl memnun musuz ? Evde 100 mbps Türk Telekom Fiber var odamda önceki laptopum full çekiyordu ve bi sorun yaşamamıştım onla Asus Rog laptop vardı MediaTek'ti wifi kartı
Ben çoğunlukla kablolu kullanıyorum hocam. Sadece evdeki diğer cihazlar için bu USB adaptörünü kullanıyorum.

Dostlar selam. Bir sistem topladım ve anakartta vesaire Wi-Fi, Bluetooth yok, bir adaptör almayı düşünüyorum. Online oyunlar oynuyorum ve gecikme değerleri de önemli benim için. Ayrıca Xbox kontrolcüsü de bağlayacağım. Şöyle bir şey buldum ama:

Siz neler kullanıyorsunuz ve neler öneriyorsunuz?

İmkanınız varsa kablo ile internet bağlantısı kurmanızı öneririm kablosuzlara göre çok farkı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı