Hazır sistem indirimleri beklenir mi?

hakdnss

Femtopat
Daha fazla  
Kardeşime hazır sistem PC almak istiyorum, acil değil ama 3-4 ay içinde almam lazım. Bir arkadaşım, Kasım indirimini bekle dedi, iyi indirimler oluyormuş. Beklemeli miyim yoksa şu an almak daha mı mantıklı? Şu an alırsam Kuark-AiO diye bir sistem var, uyguna da geliyor, ucuza kurtulurum. Şu an almak mantıklı mı yoksa bir indirim beklemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşime hazır sistem PC almak istiyorum, acil değil ama 3-4 ay içinde almam lazım. Bir arkadaşım, Kasım indirimini bekle dedi, iyi indirimler oluyormuş. Beklemeli miyim yoksa şu an almak daha mı mantıklı? Şu an alırsam Kuark-AiO diye bir sistem var, uyguna da geliyor, ucuza kurtulurum. Şu an almak mantıklı mı yoksa bir indirim beklemeli miyim?
Hocam bahsettiğiniz sistemin linkini atabilir misiniz? Incehesap'ta cuma günleri indirim oluyor takip ediyor musunuz?

Hocam gün geçtikçe dolar artıyor şimdiden cuma indirimi bekleyip almak en mantıklısı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı